O2 zlevňuje tarify: neomezené volání v síti O2 od 800 Kč měsíčně

O2 se rozhodl zlevnit od února své tarify Chytrý Neon, ale jen pro nové či prodloužené smlouvy a po omezenou dobu. Součástí tarifů Chytrý NEON L a Chytrý NEON L+ je nově neomezené volání v síti O2. Směrem dolů se cena pohnula také u nejvyššího neomezeného paušálu a do nabídky se zařadil i jeden nový levný tarif.

Telefónica O2 přináší více svobody datovému roamingu

"Součástí tarifů Chytrý NEON L a Chytrý NEON L+ je nově neomezené volání v síti O2. Již za 800 korun měsíčně tedy zákazníci získají neomezené volání a SMS kdykoli v síti O2 a 180 minut volání do ostatních sítí. Velké většině našich zákazníků tarif Chytrý NEON L nabízí vše, co pro volání a SMS potřebují," říká Petr Matějovský, ředitel rezidentního segmentu společnosti Telefónica Czech Republic.

"Pro nejnáročnější uživatele nabízíme tarif Chytrý Neon XXL za 1900 Kč měsíčně s neomezeným voláním do všech sítí v České republice," doplňuje Matějovský. "Tato nabídka tarifů Chytrý NEON vychází vstříc zákazníkům, kteří chtějí využívat všechny možnosti svých telefonů na naší Chytré síti.". Jak je vidět z tabulky, díky výrazně nižší ceně zanikne tarif Neon XL, který bude v akční nabídce nahrazen právě tímto tarifem Neon XXL.

Zároveň O2 myslí i na zákazníky, kteří chytrý telefon zatím nemají, a nabízí jim tarif NEON S bez internetu v mobilu. S neomezeným voláním v mobilní a pevné síti O2 o víkendech a svátcích a se 60 volnými minutami pro volání do všech sítí vyjde na 300 Kč měsíčně.

Akční ceny platí od 1. února do 30. dubna 2013 pro nové či prodloužené smlouvy na 24 měsíců. Všechny ceny jsou včetně DPH a platí po celou dobu užívání tarifu. U všech tarifů nadále platí, že si zákazník může sám vybrat, zda si při uzavření smlouvy na 24 měsíců pořídí nový telefon za zvýhodněnou cenu, nebo dá přednost zvýšenému počtu volných jednotek.

O2 dále nabízí od 1. února 2013 slevu 20 % na tarify Mobilní Internet M a Mobilní Internet L. Tato sleva platí pro tarify aktivované od 1. února do 30. dubna 2013, a to na dva roky. Sleva se vztahuje jak na tarify uzavřené s úvazkem, tak i bez úvazku.

Tarify mobilního internetu jsou vhodné pro použití s notebooky nebo tablety na cestách. K těmto tarifům lze při uzavření smlouvy na dva roky získat USB modem Huawei E173 za dotovanou cenu 295 Kč (Mobilní Internet M), respektive 1 Kč (Mobilní Internet L). Nedotovaná cena tohoto modemu přitom činí 695 Kč.

tarif Běžná cena Akční cena FUP
Mobilní Internet M 303 Kč 243 Kč 500 MB
Mobilní Internet L 505 Kč 404 Kč 2 GB

Zdroj: TZ O2

Diskuze ke článku
viperman
tie ceny su na smiech.. u nas neobmedzene volanie v ramci O2 stoji 10 eur a v podstate je to ta ista firma.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze