O2 pokračuje v revoluci. Neomezené volání i pro předplacené karty

8

Zákazníci O2 s předplacenou kartou si mohou aktivovat neomezené volání a SMS v podobě jednoho ze tří FREE balíčků.

Telefónica O2 přináší více svobody datovému roamingu

O2 pokračuje v rozšiřování revoluční nabídky FREE. Od 20. května mohou neomezené volání a SMS využívat také zákazníci s předplacenou kartou, a to pokud si aktivují jeden z následujících týdenních FREE balíčků.

"S tarify FREE jsme přivedli na trh revoluční nabídku neomezeného volání a SMS. Zájem zákazníků byl obrovský. Abychom potvrdili náš závazek, že tato nabídka je opravdu pro všechny, přinášíme ji nyní i zákazníkům s předplacenou kartou," říká Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilních hlasových a datových služeb společnosti Telefónica Czech Republic.

Název balíčku FREE O2 FREE CZ FREE CZ data L
Týdenní cena 100 Kč 225 Kč 275 Kč
neomezené volání v síti O2 do všech sítí v ČR do všech sítí v ČR
neomezené SMS ne do všech sítí v ČR do všech sítí v ČR
internet v ceně ne 250 MB 750 MB

Platnost každého balíčku je 7 dní, po vypršení se balíček vždy automaticky obnoví (podmínkou je dostatečná výše kreditu).

Přestavením FREE balíčků O2 dále zjednodušuje a zpřehledňuje svou nabídku."V kombinaci s roamingovým tarifem Volání bez hranic, který nabízí jednu sazbu ve výši 3,90 Kč na vše - odchozí i příchozí hovory a také na SMS - se zákazníci O2 nemusí bát svůj mobil používat bez omezení, a to v Česku i v zahraničí," doplňuje Petr Matějovský.

Týdenní FREE balíčky si mohou od 20. května 2013 aktivovat všichni zákazníci předplacených služeb O2 s jedním z tarifů NA!HLAS, NA!DLOUHO a NA!PIŠTE. Aktivaci i deaktivaci balíčku bude možné provést zasláním aktivační SMS, dále půjdou balíčky jednoduše objednat přes samoobsluhu Moje O2.

Zdroj: TZ O2

Diskuze ke článku
Martin
No to je sice paráda, ale to už radši teda ten paušál, ne?! Nebo jestli toto někdo využije kvůli anonymitě předplacenek? Já bych do toho asi nešel, vždyť měsíční náklady na "volání" tím při nižším dat. tarifu jsou 900 kč...tomu neříkám moc freeeeee

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze