O2 má nový předplacený tarif a další způsob dobíjení kreditu

3

O2 představuje nový předplacený tarif s názvem NA!DLOUHO. Jeho výhodou je levné volání v rámci vlastní sítě, kdy zákazník zaplatí pouze první dvě minuty hovoru. Výhodu lze využít každý den v týdnu, bez podmínky pravidelného dobíjení kreditu.

O2 logo

Tip: přečtěte si také článek - O2 v srpnu: novinky Sony Xperia go, tipo a další

Něco pro vodáky

Tarif NA!DLOUHO startuje od 1. září 2012. Jedná se o nový předplacený tarif, jehož největší výhoda spočívá v tom, že volající zaplatí jen za první dvě minuty každého hovoru. Třeba i hodinový hovor tak zákazníka přijde jen na 12 korun. Tato výhoda ale bohužel platí pouze v rámci sítě O2. Za hovory do ostatních sítí zákazníci zaplatí 6 Kč za minutu. Nový tarif se tedy vyplatí jen těm z vás, kteří hojně a dlouho voláte na čísla v rámci sítě O2.

Přehled cen nového tarifu O2 NA!DLOUHO

Služba Cena
volání po 2. minutě v rámci sítě O2 0 Kč/min.
volání do všech sítí 6 Kč/min.
SMS do všech sítí 2 Kč

Jak si tarif aktivovat?

Stávajícím zákazníkům pro změnu na tarif O2 NA!DLOUHO stačí zaslat SMS ve tvaru TARIF NADLOUHO na číslo 999 111. Noví zákazníci si budou moci předplacenou kartu s aktivovaným tarifem NA!DLOUHO pořídit v průběhu září na všech O2 prodejnách a na dalších prodejních místech jako jsou trafiky, supermarkety a podobně. Volat po druhé minutě zdarma může každý - výhoda není podmíněna pravidelným dobíjením kreditu.

Čtěte také - O2 spouští Extra výhody: svět výhod a zážitků pro všechny zákazníky

Tarif lze ještě dál vylepšit. Stačí si aktivovat Internet v mobilu+ S, s nímž zákazník za akční cenu 40 korun (160 Kč za měsíc) týdně získá připojení k internetu a neomezené SMS v rámci sítě O2.

Další nová možnost dobíjení kreditu

Možnosti dobíjení kreditu na O2 předplacené karty se od srpna 2012 rozšiřuje o platební terminály společnosti Europay. Po České republice má Europay rozmístěno téměř 50 platebních terminálů, kde si lze nyní dobít kredit prostřednictvím platby on-line. Úhrada probíhá v hotovosti, kredit je následně připsán během několika okamžiků. Více informací a mapu terminálů naleznete na webu provozovatele europay.cz.

Zdroje: TZ O2

Diskuze ke článku
honza75
V roce 2012 bych čekal neomezený tarif do 500 kč jako dokola v Evropě!Zloději....
Čudly Mudly
Předpokládám, že účtování hovorů u tohoto tarifu je hezky po zlodějsku, tj. po celých minutách.
Pavel
Čistá zlodějina....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze