Nové Nokie Lumia budou mít grafický ekvalizér. Podívejte se

Nové Lumie od finské Nokie dostanou vylepšený hudební přehrávač. V jeho případě asi nejvíce potěší přítomnost grafického ekvalizéru. Chybět nebude ani funkce Dolby.

Kdo častěji poslouchá přes mobilní telefon své oblíbené písničky, jistě vždy ocení kvalitní zvukový výstup do sluchátek a také dobře zpracovaný hudební přehrávač. Na tom se nyní Nokia rozhodla zapracovat a nové Lumie, které byly představeny začátkem září, přinesou inovovanou verzi.

Čtěte: Nokia Lumia 920: nejlepší Windows Phone všech dob?

Nokia Lumia 920

Vše je demonstrováno na videu níže, kde se mimochodem vyzdvihuje rychlý přístup do přehrávače. Stačí dva dotyky displeje a už posloucháte. Dále se dozvíte o možnosti sdílení poslouchané skladby přes sociální sítě e-mail či SMS. To však známe i z jiných operačních systémů. Znovu si také připomeneme NFC reproduktory JBL, ke kterým stačí telefon jen přiblížit a v okamžiku si hudbu užíváte z nich. Nejzásadnější novinkou je však přítomnost 7 kanálového grafického ekvalizéru. V prvé řadě si můžete vybírat z 18 přednastavených ekvalizérů. Pokud se vám však bude zdát, že daný ekvalizér není to pravé, pro vaše ucho, můžete si jej více či méně upravit. Hned vedle ekvalizéru se dále nachází ještě funkce Dolby, která funguje jen do sluchátek.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze