Nová sluchátka Motorola Moto Buds+ zaujmou nejen zvukem vyladěným Bose

První dojmy
Nová sluchátka Motorola Moto Buds+ zaujmou nejen zvukem vyladěným Bose
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Sluchátka nabídnou podporu Dolby Head Tracking
  • Přidanou hodnotou je také bezdrátové nabíjení či využití recyklovaných materiálů

Kromě stylové Motoroly Edge 50 Pro jsme se dnes dočkali také premiéry sluchátek Motorola Moto Buds+, která již na krabičce lákají na zvuk vyladěný společností Bose. Jaké jsou naše první dojmy?

Stylová sluchátka s bezdrátovým nabíjením

Motorola Moto Buds+ jsou dodávána ve dvou barevných provedeních, testované šedé (Beach Sand) + šedozelené (Forest Grey) variantě. Již na první pohled je pak patrné, že výrobce používá recyklovaný plast. Testovaná šedá pak potěší rovněž tím, že se jen tak neušpiní, výhodou je ale také integrovaná cívka pro bezdrátové nabíjení. Pant pouzdra klade příjemně tuhý odpor a kromě bezdrátového nabíjení je k dispozici také USB-C na zadní straně. Výrobce konkrétně slibuje kombinovanou výdrž až 38 hodin při poslechu hudby a 8 hodin poslechu se zohledněním baterie v samotných sluchátkách bez pouzdra.

Novinka se rovněž chlubí zvukem vyladěným Bose a i z prvních dojmů můžeme potvrdit, že se můžete těšit na velmi hutný projev, který vás ale zároveň překvapí vyvážeností jednotlivých pásem. Na své si tak přijdou milovníci výraznějších basů, ale třeba také posluchači, kteří si potrpí na kvalitní vokály a čisté výšky. Ovládání sluchátek probíhá vcelku standardně pomocí dotykových plošek. Z pohledu zvukového zážitku pak jistě potěší také velmi schopné aktivní potlačení hluku či podpora Dolby Head Tracking pro imerzivní zážitek při sledování kompatibilního obsahu. V propojení se smartphony značky Motorola je pak díky aplikaci Moto Buds uživatelům nabídnuta větší úroveň personalizace poslechu i dalších vychytávek.

Naše první dojmy ze sluchátek jsou tedy jednoznačně pozitivní. Pohodlně drží v uších, vyznačují se parádní kvalitou poslechu a během testování se rozhodně zaměříme na výdrž. Příjemnou přidanou hodnotou je pak nepochybně i podpora bezdrátového nabíjení či využití recyklovaných materiálů. Sluchátka navíc nabídnou rovněž odolnost vůči vodě, ačkoliv výrobce neuvádí konkrétní standard odolnosti dle normy IP.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze