Chystaná Moto G4 Plus uniká na prvním renderu (3× aktualizováno)

Značka Motorola je již pouze historií. Její odkaz v podobě modelů řady Moto by však měl pokračovat pod novým vlastníkem, kterým je čínské Lenovo. Nyní se zřejmě vůbec poprvé můžeme podívat na chystanou další generaci smartphonu Moto X.

Aktualizováno 20. 4. 2016

Dnes jsme svědky úniku vůbec prvního renderu, na kterém můžeme model Moto G4 Plus vidět v celé své kráse. Opět se potvrzuje čtečka otisků prstů na čelní straně a na zadní straně patrně fotoaparát doplní i laserové ostření. Bohužel ani nyní ještě není k dispozici více informací ohledně výbavy či dostupnosti.

Aktualizováno 18. 4. 2016

Dnešní únik potvrzuje ten předchozí od Evana Blasse. Čtečka otisků prstů bude skutečně umístěna na přední straně a nově se můžeme podívat také na zadní stranu přístroje. I když stále nemáme nějaké konkrétnější informace, zdá se, že zde bude přítomno laserové ostření.

Aktualizováno 15. 4. 2016

Nástupce původních Motorol se nám opět přiblížil, avšak nezapomeňme, že tentokrát již zcela pod křídly čínského Lenova a pouze se značkou Moto v názvu. Dle známého „únikáře“ Evana Blasse se novinka bude jmenovat Moto G4 Plus. Kromě názvu byl zveřejněn pouze jakýsi hrubý render, na kterém je zachycena spodní část telefonu a pravděpodobně čtečka otisků prstů. Ta by se mohla shodovat s únikem nekvalitní fotografie níže v tomto článku. Ačkoliv dnešní únik nemusí působit příliš důvěryhodně, Evan Blass se ve svých únicích mýlí jen málokdy.

Původní informace z 8. 4. 2016

Motorola Moto X Style
Starší Motorola Moto X

Připomeňme, že řada Moto X vždy platila za vlajkový model Motoroly a nejinak by tomu mělo být i pod křídly Lenova. Prozatím na světlo světa unikla pouze velmi nekvalitní snímek, na kterém máme mít tu čest se seznámit s modelem Moto X pro rok 2016. Spatřit lze poměrně velký displej, jehož úhlopříčka by se měla pohybovat od 5 palců výše. Pod displeje se pak zdá být umístěná čtečka otisků prstů, která dnes již téměř neodmyslitelně patří k lépe vybaveným telefonům.

Spekulovalo se dříve: Chystané modely Moto G a X (2016) na prvních fotografiích

Motorola Moto X 2016

Poslední informace, které je možné ze snímku vyčíst, se týkají konektoru a čelního fotoaparátu. V případě konektoru se předpokládá, že dojde k nasazení moderního USB-C. U čelní kamerky se navíc zřejmě objeví také LED diodový blesk pro přisvětlení. Více informací v tuto chvíli není k dispozici, stejně tak neznáme ani předběžné datum představení.

Zdroje: plus.google.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
LivingLegend
At jdou nekam, odte doby co to ma lenovo tak to jde od 10 k 5. Proboha to vypada jak 6"+ placka :/
GROM51
WTF ? this is sh*t !! ugly
Xwert Is
Xwert Is
Dizajn žiadny asi zakročila upratovačka ale je to prototyp asi takže to sa bude dať súdiť až to bude ofi vonka. Každopádne čítačka na prednej strane je veľké +.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze