Chystané modely Moto G a X (2016) na prvních fotografiích

3

Značka Motorola již nějaký ten pátek patří čínskému Lenovu, a to rozhodlo, že telefony Motorola pokračovat nebudou. Malou vzpomínkou by měla být jen řada Moto, kterou naopak Lenovo hodlá zachovat a nyní unikají první snímky, které by novinkové modely mohly zachycovat.

Začátkem ledna jsme se dozvěděli, že klasické logo Motoroly postupně zmizí z mobilních telefonů. Tak se totiž rozhodl současný vlastník, kterým je Lenovo. Přesto však nedojde k úplnému útlumu, neboť se Lenovo rozhodlo, že si zachová řadu Moto, kterou všichni velmi dobře znají. Očekává se, že bude navázáno na starší modely, což potvrzuje i první spekulace o modelech Moto X (2016) a Moto G (2016).

Lenovo Moto X (2016) a Moto G (2016) – možná podoba

Aktuálně unikly první, nepříliš kvalitní fotografie, na kterých mají být zachyceny prototypy výše uvedených modelů. Bohužel chybí podrobnější informace a s rezervou je nutné brát také samotný vzhled, který se může měnit. Pokud by se však nové modely řady Moto potvrdily, měli bychom se jich dočkat až začátkem letních měsíců.

Zdroje: facebook.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Readytogo
Podla mojho nazoru mala skoncit znacka lenovo a nie motorola.
Patrik Halmi
Patrik Halmi
Motorola měla svoje jméno už tolik let a Lenovo jej muselo zabít. Lepší by bylo vymazat u mobilu název Lenovo a nechat jen Motorola.
Nevesta.na.Hrasku
Anebo jak se z prestižní značky stalo jen další zrnko na rýžovým poli ...RIP Motorola :(.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze