Nová Android Wear reklama: noste to, co chcete

7

Možnost přizpůsobení a rozdílnost jednotlivých Android přístrojů je jedním z hlavních taháků jejich prodejů. Stejnou myšlenku si zachovává i operační systém Android Wear, na což poukazuje i nová reklama.

TIP: TAG Heuer chystá vlastní chytré hodinky s Android Wear

Nově vydaná reklama na Android Wear na YouTube však není tak úplně nová. Kousek z ní jsme mohli již vidět před začátkem Apple konference, na které se objevily také hodinky Apple Watch. Google totiž několik minut před začátkem události vydal svojí vlastní reklamu na Android Wear, která však byla velmi krátká. Nové video je již kompletní reklama v plné délce, a jeho hlavní myšlenkou je rozdílnost a rozmanitost všech zařízení s Android Wear, takže si každý vybere to svoje a nemusí se vázat k jednomu designu a konkrétnímu modelu chytrých hodinek.

Zdroje: androidcentral.com, youtube.com

Diskuze ke článku
Pavel
Pěkná reklama,mladistvá i vtipná! :-)
ecube
paradoxne to co ja pokladam za najhorsiu vlastnost androidu (privelka moznost uzivatelskej konfiguracie) oni propaguju v reklame :D
Black
On samotný android je jeden velký reklamní banner. Je sice přizpůsobivý ale je to vše jen na škodu. Pokud budu chtít v budoucnu aby mi moje osobní údaje byly zveřejněny nebo jakkoliv zneužity. Pořídím si android zařízení. A je jedno jestli nositelne naramky,hodinky nebo smartphony. Momentálně si a v budoucnu budu vážit sebe a svých cenych údajů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze