Apple představil nový MacBook a vysokou cenu Apple Watch

23

Apple dnes na tiskové konferenci v San Franciscu konečně odhalí detaily ke svým Apple Watch. Dozvíme se konkrétní ceny, dostupnost, parametry a řadu dalších údajů. Vzhledem k délce celé akce je ale možné, že se dočkáme ještě dalších novinek z oblasti iPadů, iOS, MacBooků nebo MacOS X. Sledujte celou událost skrze náš on-line přenos.

Apple Watch

Chytré hodinky představil Apple oficiálně poprvé přesně před půl rokem, 9. září 2015 a do této chvíle stále nejsou na trhu. To je v případě Applu, který je znám rychlým uváděním svých novinek na trh, neobvyklé. Za vším podle spekulací stojí dlouhé ladění softwaru a zejména výdrže baterie, což má být ale oblast, ve které hodinky od Applu nijak zářit nebudou.

Než tisková konference v 18:00 odstartuje, můžete si zatím v rozcestníku v našem katalogu přečíst články, které jsme vám zatím k tématice Apple Watch přinesli.

Tisková konference začíná v 18:00 středoevropského času. Níže můžete sledovat textový on-line přenos z události. Pokud vlastníte některé z podporovaných zařízení od Applu, můžete se podívat také na video.

Diskuze ke článku
GT
Kto chce sledovat naozaj online, nech pouzije tento navod.
Prave to pozeram a funguje to.
http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/03/06/apple-keynote-na-windows/
Petr
Aha :-D už se vidím jak vyřizuju hovory pomocí hodinek :D , připadal bych si jak trotl .
Debustrol
... a teď se všichni po*erte, je tady Apple Watch :D
Stas
Nooo, krásný ceny :D To si na Classic s kovovým páskem nechám zajít chuť. Vlastně na všechny verze.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze