Nokie Lumia 800 a 710 dostanou Wi-Fi hotspot v dubnu

6

Internetem proběhla zpráva o přítomnosti funkce Wi-Fi hotspot na nové levné Nokii Lumia 610, která byla představena na MWC v Barceloně. Sdílení internetu přinese i Nokia Lumia 900. U nás prodávané modely 710, 800 však tuto pro mnohé nepostradatelnou funkci zatím nemají. Náprava však přijde již brzy.

Nokia Lumia 610 s operačním systémem Windows Phone 7.5 Refresh potěší funkcí Wi-Fi hotspotu, která umožní sdílet internet až pro pět zařízení. Vyplývá to z profilu telefonu na stránkách Nokie. Někteří vlastníci Lumií 710 a 800 se však pozastavují nad tím, proč tyto telefony sdílení internetu nepodporují. Stojí za to zmínit, že Wi-Fi hotspot by měla z výroby přinést i Nokia Lumia 900 a například telefony HTC s Windows Phone 7 tuto funkci mají již velmi dlouhou dobu.

Nová Nokia Lumia 610 již bude mít funkci Wi-Fi hotspot z výroby

TIP: podívejte se na živé fotografie a video nové Nokie Lumia 610

Nokia Lumia 610 bude již z výroby obsahovat funkci Wi-Fi hotspot. Sdílet internet bude možné pro pět zařízení

Nokia však podle našich informací původně z nějakého důvodu tuto funkci do Lumií 710 a 800 nepožadovala přidat a až na základě reakcí uživatelů přislíbila její přidání v některém z updatů. Jak víme z českého zastoupení finské Nokie, pro Českou republiku by měly Lumie 710 a 800 dostat velký update zhruba v polovině dubna. Mělo by se jednat o významný update odstraňující snad již definitivně výdrž baterie, výrazně zlepšující fotoaparát a kromě dalších oprav a vylepšení by měl opravit například horší podání basů v hudebním přehrávači. Jednou z nových funkcí by měl být právě Wi-Fi hotspot. Přesnější termín updatu české distribuce Nokií Lumia 710 a 800 se dozvíme v následujících dnech a týdnech.

Nepřehlédněte velkou recenzi Nokie Lumia 800

Nokie Lumia 710 a 800 si budou muset na Wi-Fi hotspot počkat do dubna

Používáte Wi-Fi hotspot nebo nové Nokie Lumia? Chyběla/chybí vám tato funkce?

Diskuze ke článku
Mirek
Na mé Lumii mi WiFi hotspot chybí ajko sůl a navíc mi zcela úplně přebývá jedno tlačítko, které jsem zmáčknul jenom jednou a vyhýbám se mu jako čert kříži - tlačítko BING!!! Už jsem to psal na Nokii i Microsoft, že tímto nasrali všechny své zákazníky, kteří si to koupili. Jinak Lumia i WP7.5 pro mě nejlepší a nejbezpečnější systém.
Majo B
Vcera mi prisla Lumia 710 a som maximalne spokojny :) WiFi hotspot som zatial nikdy nepotreboval!
Johny
Wifi Hotspot asi zatim nemam, ale poslední offi update je venku. Opravuje basy, výdrž baterky a white balance u foťáku
JARDA
Ahoj už je možno sdílení internetu stáhnou ???? Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze