Nokia zřejmě láká na model X: písmena jsou úplně všude

13

Tisková konference Nokie na veletrhu MWC 2014 se blíží a spolu s tím stoupá napětí, co Nokia ukáže. Nejdiskutovanějším modelem je bezpochyby tajná Nokia X, která by měla nabídnout Android. Sám výrobce teď velmi zajímavým způsobem na novinku láká.

Již několik měsíců se čile spekuluje o Nokii Normandy, které se později začalo říkat Nokia X. Z počátku se zdálo, že jde pouze o prototyp, který již Nokia k životu nepřivede. Četnost úniků však ukazuje, že se telefonu s Androidem, na kterém bude logo Nokia, dočkáme. Prozatím není nic potvrzené, avšak Nokia se například na jistý čas přebarvila na sociálních sítích do zelené.

A následují další indície. Na čínské sociální síti Weibo se objevila série obrázků, kde dominuje zelená barva a hledání pokladu. Nejzajímavější však výskyt písmena X. To můžete vidět jak v kořenovém systému, tak na finální mapě, kde jej vyznačují čtyři k sobě nasměrované šipky.

Nokia láká na nový model. Všimněte si všudypřítomného písmena X

Stejné šipky nyní můžeme vidět na oficiálním blogu Nokia, kde je navíc odpočítávání k začátku tiskové konference zahaleno do zelené barvy. Uvidíme, s čím nás Nokia v následujících dnech překvapí. V každém případě se vše dozvíme v pondělí 24. února v 8:30, kdy se tisková konference v Barceloně koná. Redakce mobilenet.cz bude přímo na místě a přineseme vám podrobné informace.

Nokia X

Zdroje: conversations.nokia.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Tak toto je asi taká spojitosť, akože dedovho otca-brata-syn povedal, že sa jeho tete snívalo o NOKII X....
Pf
nechapu pro takovej humbuk kvuli Ashe za 100 USD.
Knoxx
Takového povyku pro podřadný telefon s androidem..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze