Nokia oznámila novou aplikaci HERE: Auto

2

Jedná se o aplikaci určenou do auta, nabídne užitečné informace a bezstarostnější jízdu. Dobrou zprávou je, že aplikace bude dostupná nejen pro Windows Phone, ale i pro Android. Jak to celé bude fungovat, se dozvíme již brzy.

Nokia je známá svým souborem aplikací, sdružených názvem HERE. Ať už se jedná o mapové podklady či offline hlasovou turn-by-turn navigaci, jedná se určitě o užitečné pomocníky. V našich končinách sice všechno ještě nefunguje podle představ, některé aplikace nejsou vůbec použitelné, poslední představená HERE Auto však vypadá velice slibně. Zapomněli jste, kde máte zaparkované auto? Žádný problém, váš telefon vás k němu dovede. Skoro prázdná nádrž? Opět se můžete spolehnout na svůj telefon, nejen že ví, kolik ještě ujedete se zbývajícím palivem, najde vám i nejbližší čerpací stanici. Nejlépe si to ale dokážete představit z přiložených screenshotů.

Aplikace bude podrobněji představena na blízké Motor Show ve Frankfurtu, která se bude konat už 10. září. S tímto datem snad přibudou i doplňující informace o dostupnosti této zajímavé aplikace.