Nokia HERE spouští předvídání dopravních komplikací

17

Nokia to se svým navigačním softwarem myslí opravdu vážně a mapy HERE nyní dostaly do vínku novou funkci v podobě předvídání dopravních komplikací až 12 hodin dopředu. To vám usnadní plánování výletů a aplikace vám dokáže nabídnout i alternativní cestu, po které se můžete vydat.

To, že Nokia HERE patří ke špičce v navigačním softwaru, asi nemá smysl zmiňovat. Ode dneška je však aplikace ještě lepší a nabídne funkci prediktivní dopravy. To znamená, že se ve 43 zemích po celém světě můžete podívat na předpokládanou dopravní situaci v následujících 12 hodinách. Jestli tedy například chystáte výlet po několika německých městech, můžete je za sebou nasázet v aplikaci HERE a ta vám řekne, jak bude doprava vypadat a jestli byste raději neměli jet jinou cestou.

TIP: Mapy HERE dostupné pro všechny přístroje s Androidem 4.1 a vyšším

HERE disponuje více než stovkou dopravních profilů, ze kterých aplikace bere informace a vypočítává možnost dopravních komplikací. V demu to vše vypadá velmi jednoduše a rychle – zadáte kam a kdy chcete jet a aplikace vám graficky znázorní hustotu provozu a v případě například dopravní nehody nabídne alternativní cestu. Pokud před vaším vyjetím dojde k dopravní nehodě na vaší trase, aplikace vás na to upozorní a navede vás jinudy. Vývojáři slibují zvýšení přesnosti odhadu příjezdu do destinace až o 20 procent.

Stáhnout HERE WeGo

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: 360.here.com, here.com

Diskuze ke článku
René
Neříkám že nejlepší,ale dobrá určitě....Na hlavních tazích a ve městě ok,na venkově trochu pokulhává,ale ani sygic není 100%
Lukis
Nejlepší mapy. Aspoň v mobilu určitě, na desktopu by měli přidat něco jako "street view" ale to přijde, je to jen otázka času než se také stanou suveréní.
mike
Jak můžete tvrdit, že Nokia HERE patří ke špičce v navigačním softwaru, když neumožňuje ani tak základní funkci, kterou je zadání vlastních průjezdích bodů?! O nemožnosti naplánování trasy dopředu podle mapy z počítače ani nemluvě.
Dubrarad
Jsem zvědav, zda se to bude týkat i WP. Pod článkem je odkaz pouze na Windows phone store (poslední aktualizace Here Drive 7.4.2014), ale evidentně jde dle videa o vymoženost pro Android.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze