Nokia Lumia 630/635 se opět ukazuje, dočkáme se i LTE

6

S dalším dnem přichází další únik, dnes se podíváme na nový screenshot z plánované Lumie 630/635. Označení modelů jisté není, na prvním uniklém screenshotu, ukazujícím podporu dvou SIM karet, byl totiž čas 6:30, na tom dnešním, který ukazuje přítomnost LTE, je čas 6:35. A v čem budou rozdíly?

Abychom si celou situaci ujasnili, dřívější únik nás informoval o prvním dual SIM telefonu s operačním systémem Windows Phone, kterým by měla být Nokia Lumia 630. Sázka na jednu kartu by však asi nebyla nejbezpečnějším řešením, proto bude pravděpodobně tento telefon dostupný i v single SIM verzi, s názvem Nokia Lumia 635. Na screenshotu si můžete všimnout, že Nokia Lumia 635 přinese podporu LTE, což je u nás stále vítanější zprávou, tohoto rychlého mobilního připojení si totiž budeme moci užít, na naše poměry, už vcelku brzy.

Za screenshot tradičně vděčíme twitterovému účtu @evleaks

Všimnout si múžete také ovládacích tlačítek na displeji, ta by měla přijít s verzí Windows Phone 8.1, stejně jako podpora dvou SIM karet. Bohužel, víc detailů ani o jednom z modelů zatím není známo. Vzhledem k označení, začínajícímu číslem 6, bychom ale neměli očekávat špičkové specifikace, správným odhadem by mohl být například dvoujádrový procesor. Jakmile se dozvíme bližší informace, budeme vás samozřejmě neprodleně informovat.

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Asphalt 8 nepotřebuje 1 GB RAM. Já mám 512MB RAM na Lumii 520 a jde mi to :D
René
Doufám,že tam bude 1 gb,protože já jako hračička si občas rád na mobilu zahraji nějakou gamesku a ramka mě docela omezuje(Mass Effect:Infiltrator,N.O.V.A.3,Order & Chaos,Modern Combat 4,The Amazing Spider-Man,The Dark Knight Rises)....Měl sem spadeno na 625,ale ta RAM....
Petr
Pro me nezajimavy model.To radsi zustanu u Lumie 920
iOSHater
Pokud by to byl dual SIM s podporou LTE na datové SIMce, tak bych o něm i vážně uvažoval...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze