Nokia Lumia 630: první screenshot ukazuje podporu dvou SIM karet

8

Po kratší odmlce se do středu naší pozornosti dostává Nokia. O připravovaném dualSIMu už jste mohli zaslechnout, nyní se vše zase o něco víc přibližuje. Abychom zpestřili vánoční oslavy strávené vysedáváním u televize, přinášíme vám uniklý screenshot z Windows Phone 8.1, kde si můžeme všimnout jasné podpory dvou SIM karet.

Plánovaný model s kódovým označením Moneypenny, pravděpodobně přijde jako první telefon na trh s Windows Phone 8.1.Při jeho představení by se však měla odehrát ještě jedna premiéra, v podobě prvního dualSIMu s tímto operačním systémem. Úniky o tomto zařízení zatím neobsahují více informací, než celý název telefonu, který by měl být Nokia Lumia 630. Podívat se můžete na slibovaný screenshot s dvěma ikonkami telefonu, zpráv i dvěma ukazately síly signálu.

Screenshot z Nokia Lumia 630

Dalším nepřehlédnutelným prvkem jsou tlačítka na displeji. Na jejich příchod se také čeká, bude to ale asi dříve, než si mnozí mysleli. Microsoft tak jde ve stopách Googlu, potažmo Androidu, který je nabízí již od verze 4.0 Ice Cream Sandwich. Víc toho bohužel screenshot nenabízí, určitě se ale dočkáme dalších úniků, nejen od twitterového účtu @evleaks, který zveřejnil právě tento. Jakmile se objeví další informace, budeme vás informovat.

Zdroje: twitter.com, mynokiablog.com pocketnow.com

Diskuze ke článku
klaďas
2sim a obe 2g i 3g ? a kdypak bude nejaky slusny android toto umet...pomalu si myslim ze je cas na dual sim & dual 2g/3g/4g :o)
Honza
Tak to jo,já takový blázen nejsem,když vyjedu za město spokojím se i s EDGE.
klaďas
tak samsung nam reinkarnuje SGS3 a prida mu podporu 2sim a na obou 2g/3g ! jen aby se dostal do evropy...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze