Mapy HERE dostupné pro všechny přístroje s Androidem 4.1 a vyšším

27

Dlouhé čekání je u konce a uživatelům Samsung Galaxy zařízení končí exkluzivita na využívání Android verze oblíbených HERE map od Nokie. Ty jsou nyní dostupné na všechny Android zařízení s Androidem 4.1 a vyšším v první beta verzi, kterou si můžete zdarma stáhnout a následně si užívat offline navigace.

Nokia HERE pro Android

Ještě nedávno se mohla zařízení od Samsungu chlubit exkluzivní možností použití map Nokia HERE, které byly ještě donedávna dostupné pouze na platformě Windows Phone. Té však skončila exkluzivita a po zařízeních od Samsungu jsou nyní mapy HERE od Nokie dostupné na všech Android zařízeních se systémem ve verzi 4.1 nebo vyšším, prozatím v beta verzi. Tu si můžete zadarmo stáhnout ze stránek Nokie.

TIP: Nokia kupuje společnost Medio: bude vylepšovat mapy HERE

Vzhled Android verze

Mapy zatím nejsou dostupné na Obchodě Play, a proto si musíte stáhnout samostatné apk a nainstalovat navigaci ručně. Pro správnou funkčnost map Nokia doporučuje používat aplikaci na zařízeních s více než 1 GB operační paměti. Mapy jsou a budou dostupné zdarma a navíc dovolují stažení map pro offline navigaci, která nevyžaduje připojení k internetu.

Zdroje: phonearena.com, here.com

Diskuze ke článku
?
A na Microsoft Lumiich budou Here drive+ porad predinstalovany, budou v cene. Nebo si je na pristi Lumii budu muset koupit stejne jako Shitdrodisti ?
n7610
Je to novější verze jak na Samsung obchodě, jsem zvědav jestli i u teto verze bude mizet hlasový jazyk Český !.
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Majú ešte čo robiť.
Jab
Těch android offline auto navigací zdarma moc není. Vemte prosím dvě nejznámější, přidejte Here drive (tam by bylo fajn i krátké srovnání s WP verzí) a hoďte srovnání. ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze