Neuvěřitelné: HTC HD2 zvládá i nejnovější Windows Phone 8

12

HTC HD2 je nesmrtelné, i to bychom o tomto legendárním telefonu mohli říci. Nyní se na něm povedlo rozchodit také nejnovější operační systém Windows Phone 8.

HTC HD2

Takřka legendární HTC HD2 jsme v naší redakci testovali začátkem prosince 2009, tedy před třemi lety. Tehdy v telefonu běhal operační systém Windows Mobile 6.5, na který si dnes už skoro nikdo nevzpomene. Postupem času se různými neoficiálními způsoby na modelu HD2 objevily různé verze Androidu, ale také nové Windows Phone 7, 7.5 a 7.8. Nyní se hackerům povedlo na tohoto obra roku 2009 dostat i nejnovější Windows Phone 8.

Připomeňte si recenzi: Recenze HTC HD 2: nejlepší Windows Mobile současnosti

HTC HD2 s Windows Phone 8

Nezodpovězená zatím zůstává otázka, jak se to povedlo, neboť zabezpečení Windows Phone 8 je vázáno na hardwarový čip a bylo považováno za nemožné, jej prolomit. Pokud by se však opravdu potvrdilo, že ono zabezpečení lze obejít, svitla by naděje všem majitelům současných telefonů s Windows Phone 7.5, že by neoficiální cestou mohli získat „osmičky“.

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
Ado
O niekoľko mesiacov neskôr.....sťahujte ANDROID 5.0 KLP pre HTC HD2.....:DDD
EINEX
Jen čekám, kdy na HD2 bude Windows 8 RT :D
Flip
Neuvěřitelné! A opět se to bude sekat jako prase, jako ostatně všechny tyto "super modifikace" jiných OS na HD2. Že to někoho baví...
DQF
Nechápu, proč se tak všichni diví - bylo předem jasné, že ona "nemožná portace WP8 na WP7.x zařízení" je jen snůškou PR řečí ze strany MS, a řeči o naprosto novém jádru jsou jen berličkou, aby lidé MS těmto řečem uvěřily.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze