Natočte v Karlových Varech krátký film a můžete vyhrát LG G3

6

LG se stalo dodavatelem spotřební elektroniky pro 49. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Součástí doprovodného programu bude proto i představení nové vlajkové lodi LG G3 široké veřejnosti. Návštěvníci dostanou možnost natočit pětivteřinový spot, který se stane součástí krátkého filmu v duchu hesla: „LG. Pro radost.“

LG G3

Radost může být cokoli a návštěva nejslavnějšího českého filmového festivalu ji rozhodně vyvolává. Zachytit ji z různých úhlů pohledu mohou návštěvníci KVIFF, kteří se zapojí do veřejného testování smartphonu LG G3. Zaregistrují se buď předem na stránkách www.lg.com/cz/kviff nebo přímo ve stánku LG na Vodafone pláži u Vřídelní kolonády v Karlových Varech. Půjčit si na dvě hodiny a otestovat LG G3 mohou od 4. července až do 8. července. Kromě své vlajkové lodi v segmentu chytrých telefonů vystaví LG také své Ultra HD a OLED televize s revolučním prostředí WebOS.

LG G3

K dispozici bude celkem 10 telefonů LG G3, které budou půjčovat speciálně označení promotéři. „Návštěvníkům festivalu chceme představit model G3, který vyniká svým špičkovým fotoaparátem a kamerou s rozlišením 4K,“ říká Andrea De Sousa, marketingová manažerka společnosti LG. „Vodafone pláž jsme si vybrali nejen proto, že právě zde budou lidé relaxovat a budou mít prostor pro kreativní vyžití, ale i pro to, že LG G3 je novým telefonem v portfoliu Vodafone.“ Zájemci budou o telefon zároveň i soutěžit. Princip soutěže o jeden z deseti nových LG G3 je velmi jednoduchý: stačí natočit ten nejlepší pětivteřinový záběr. Výherce vybere porota a slavnostní vyhlášení proběhne 12. července. Pro další výherce jsou připraveny designové headsety LG.

TIP! LG G3: první dojmy z vlajkové lodi

Kromě nového smartphonu za nejlepší záběr mohou amatérští filmaři získat i svých „pět vteřin slávy“ v krátkém filmu, který bude sestaven z příspěvků natočených pomocí G3. „Na příspěvky se těšíme. Díky spojení vysoké kvality našeho telefonu a originálních nápadů návštěvníků festivalu vznikne bezpochyby velmi zajímavé video,“ dodává Andrea De Sousa.

Zdroj: TZ LG

Diskuze ke článku
Milan
Dobrý den,rcenze bude kdy.Děkuji za odpověď
Proto7
Co tu placete ? to Vam je zatazko si pockat par dni na poriadnu recenziu, kde sa telefon aj skutocne otestuje? alebo chcete " rychlokvasky " kde sa pohraju s telefonom par hodin a uz pisu. Ak sa nahlite s recenziou tak si skocte na phone arena alebo inde pokial nie je anglictina problem.
mental.disease
Mňa by celkom zaujímali tie 5 sekundové videá.
Budú niekde k zhliadnutiu?
5 sekúnd mi príde malo na kreatívne zábery, ale možno sa mýlim ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze