Huawei Ascend P2, D2 a Mate. Známe cenu a dostupnost v ČR

19

Huawei letos představil hned trojici špičkových modelů. V lednu to byl Ascend D2 a Acend Mate, nyní v únoru je doplnil Ascend P2. My nyní víme přesnou dostupnost a cenu v České republice.

Na barcelonském veletrhu novinky nejen natáčíme a fotíme, ale také se snažíme zjistit co nejvíce informací o dostupnosti nových modelů v České republice. Nyní se nám podařilo zjistit dostupnost a startovací cenu všech tří hlavních novinek Huawei.

Huawei Ascend D2

Jako první se na náš trh dostane Huawei Ascend D2. Jde o špičkový telefon s pětipalcovým displeje, který nabízí FullHD rozlišení. Ve výbavě figuruje čtyřjádrový procesor, 2 GB RAM nebo 13megapixelový fotoaparát. Jednoduše vlajková loď jak se sluší a patří, která navíc poměrně příjemně překvapí cenou.

Preview: Špičkový Huawei Ascend D2: kov, FullHD displej a vysoký výkon

Huawei Ascend D2

Dostupnost

  • Duben 2013

Cena

  • 14 000 Kč

Huawei Ascend Mate

Těsně před letními prázdninami by na pulty českých obchodů měl obří Huawei Ascend Mate. Tento macek nabízí 6,1palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů, čtyřjádrový procesor nebo 2 GB RAM. Vše doplňuje 8megapixelový fotoaparát a silná baterie s kapacitou 4050 mAh.

Preview: Huawei představilo šestipalcového obra Ascend Mate

Huawei Ascend Mate

Dostupnost

  • Červen 2013

Cena

  • 13 000 Kč

Huawei Ascend P2

Začátkem prázdnin dorazí také před dvěma dny představený Huawei Ascend P2. Od představení do uvedení na český trh tak uplyne minimálně pět měsíců, což není málo. Přesto by tento model se 4,7palcovým HD displejem, čtyřjádrovým procesorem a 13megapixleovým fotoaparátem mohl uspět. Rozhodně to však bude mít těžké, neboť cena se téměř shoduje s lepším Ascendem D2.

Nepřehlédněte: Huawei Ascend P2: skvěle vypadá a dobře fotí (první dojmy z MWC)

Huawei Ascend P2

Dostupnost

  • Červenec 2013

Cena

  • 13 000 Kč
Diskuze ke článku
Lukáš
14.000 Kč je příjemná cena? Asi věc názoru.
Marek
6.1 palcu?! :D To už mi přijde přehnané. Mám LG Optimus 4X HD který má 4,7 palce a myslím že tahle úhlopříčka je taková poslední únosná, kdy palcem dosáhnu plus minus na okraj displeje...
Morki
Za cinana dat takovou dartu no nevim a pak ze je apple drahej :)
Filip
HUAWEI zase nesklamalo a podľa mňa už je vo výrobcoch mobilov na 3. mieste.....osobne som mal Honor a mám P1 a som veľmi spokojný! Úžasná firma napriek čínskemu pôvodu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze