Na Google si můžete nahrát až 50 000 vlastních písniček

4

Google se nyní rozhodl potěšit všechny uživatele služby Hudba Play. Pokud nemáte placený účet, tak si můžete nově nahrát až 50 000 skladeb z vlastního archivu, které pak můžete volně poslouchat.

Hudba Play

TIP: Hudba Google Play dostala podporu mezipaměti na SD kartu

Google nadále agresivně posunuje hranice své hudební služby Hudba Play, která se nyní dočkala posunutí maximálního nahraného množství skladeb z 20 000 na rovných 50 000, což je dvojnásobek toho, co nabízí iTunes (25 000). Této výhody mohou využívat i uživatelé, kteří nemají placený přístup. Google tak atakuje hlavně pozici Spotify jako lídra na poli streamované hudby a snaží se získat co nejvíce zákazníků. Služba Hudba Play je dostupná na iOS, Androidu a také ve webovém rozhraní.

Stáhnout Hudba Google Play

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: theverge.com, time.com

Diskuze ke článku
James
Myslím si, že i 20 000 je zbytečně moc...
Dominik Čermák
Dominik Čermák
Dobrý den,
prosím Vás mohl byste mi poradit, jak je možné tam ty skladby nahrát (na jaké stránce, případně, jestli to jde přímo v aplikaci, ...). Děkuji
Tomáš Kunst
Je na to aplikace pro Windows, kde se zadají adresáře a na pozadí se to pak posílá na servery Google. Nejsem teď u PC, ale když si vygooglíte třeba "Hudba Play", najdou se Vám stránky pro tuto službu a někde tam v menu nebo nastavení se dá najít na tento prográmek odkaz ke stažení; aspoň takhle jsem to dělal já.
A jinak díky redakci za zprávu - doteď jsem to nevyužíval, protože mám více skladeb a nemohl jsem je uložit všechny - teď už jo, bezva!
Anonymní jméno
Ja mám všetku hudbu normálne v cloude a som spokojný. A ak nejakú skladbu nemám, tak počúvam cez Spotify...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze