MWC je minulostí. Podívejte se na naše závěrečné video-shrnutí

Každoroční mobilní svátek, veletrh Mobile World Congress v Barceloně, skončil. Letos byl trochu jiný, než v předchozích letech. Komornější, nebo snad nudnější? Přinášíme vám shrnutí formou závěrečného videa a přikládáme také odkazy na ty nejzajímavější články a zařízení, která nás na veletrhu zaujala nejvíce. Byl to Padfone Infinity, Lumia 720 nebo snad Galaxy Note 8.0?

Se zpravodajstvím z Barcelony nekončíme a materiály budeme vydávat ještě po několik následujících dní. Den poté, co se zavřely brány výstaviště, však nastal čas na bilancování. Jaký máme názor na letošní MWC, co se nám líbilo a co naopak nikoliv? To se dozvíte v našem videu níže.

mobilenet.cz na MWC 2013 – závěrečné shrnutí

Ve většině případů jsme se snažili domluvit si na stáncích dopředu schůzky s českými nebo místními zástupci výrobců, a to z toho důvodu, abychom pro vás mohli natočit a nafotit telefony bez drátů a zabezpečení. Jenom tak jsme mohli skutečně zhodnotit například to, jak se drží v ruce, a vám zprostředkovat kvalitnější fotografie a videa.

I když byla letošní Barcelona na novinky skromnější, než v předchozích letech a dočkali jsme se pouze několik málo opravdu zásadních novinek, rozhodně bylo na co se dívat. Níže přinášíme odkazy na ty nejzajímavější novinky.

To nejlepší z MWC 2013

A mnoho dalšího… V dalších dnech se můžete těšit na další články s různými zajímavostmi i prvními dojmy na řadu telefonů.

A co vás z našeho zpravodajství z MWC zaujalo nejvíce? Jak hodnotíte představené novinky a celkově naše zpravodajství z MWC?

Diskuze ke článku
Milan
Všechny telefony jsou stejný.qwerty se opět nekoná.Samsung má jeden design na všech telefonech.To popravdu ti designeři neuměj nic jinýho vymyslet než bílou barvu.
Ami
Hoši, odvedli jste zde skvělou práci. Opět jste jen potvrdili to, že jste doposud nejlepší mobilní web, který u nás máme a rychlé zprávy, které jste nám z MWC podávali neměly konkurence. Děkujeme a jen tak dál ! :))
stepo
Tak určitě souhlasím stim že delate a odvedli jste skvělou práci.. Pro mě jste také nejlepší mobilní web.. Jinak všiml jsem si že už takřka všichni důležití výrobci se na mobile world kongres vykašlali, skoro všichni představují své novinky samostatně, a na mwc jen buď mají konferenci nebo ukazují to co už ukázali v las vegas.. Když to takhle půjde dál tak z mwc se stanej jen další veletrh, nic velkého co se mobilního světa týče.. Byla by to ale škod. .tenhle veletrch teda nestal za moc
Sanino11
Výborne odvedená práca! Dúfam ze sa vam to podarí a o dva týždne bude video z NYC.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze