MWC 2016: redakční blog z Barcelony

Ještě dřív a s hromadou novinek. Každoroční Mobile World Congress se letos koná o týden dříve a celá řada výrobců si na něj nachystala své největší zbraně pro rok 2016. Redakce mobilenet.cz je opět na místě obřího veletrhu a prostřednictvím našeho blogu můžete sledovat dění doslova on-line. A nahlédnout i trochu do zákulisí.

Dění můžete sledovat také na našem speciálním Twitter kanálu, ze kterého se tento článek plní. V průběhu dění v Barceloně budou poslední aktualizace tohoto blogu dostupné i z pravého sloupce. Můžete tak mít hned na očích, co právě děláme a kam se chystáme. Přidávat sem budeme zajímavé aktuality, fotografie a postřehy z průběhu celé akce. Budeme rovněž rádi, pokud nám do diskuze budete pokládat dotazy, postřehy nebo přání, co pro vás máme v Barceloně vyzkoušet.

Veškeré články spojené s MWC 2015 naleznete pod stejnojmenným tagem

Nezapomeňte nás sledovat ani na Facebooku, Twitteru, Google+ a Instagramu. Pokud nám to konektivita dovolí, zkusíme se vám přihlásit tradičně i na Periscopu a Snapchatu.

Diskuze ke článku
Aleš
Proč jel na MWC pan Prokop, který ve vaší redakci není ani týden. Mohli jet jiní jako např. Dalekorej, Fajmon nebo Pavlíček. Tak to bude nic moc.
Lukáš
Jsem zvědavý co nového se objeví a věřím, že kluci nám poskytnou dostatečné informace o dění. S napětím budu sledovat.
Grom51
Boha zase periscope který jede na zastaralý flash :D a stejně jak je v prohlížeči tak nefunguje ani tak :D LOL .. ještě že Martin používá ten Vime či Vine
nejkolkol
Čím je to focené? Lumií 1520, 950?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze