Mobito ma novou verzi aplikací pro Android a iOS

Mobito, služba pro placení mobilním telefonem, připravilo pro své zákazníky nové aplikace, které významně zjednodušují registrační proces a dávají možnost si jednorázově dobít Mobito kartou, přímo z Mobilu.

„Naším cílem je pro vás Mobito neustále vylepšovat a přinášet vám tu nejlepší zkušenost při placení. I proto poslední týdny pracovali nad několika vylepšeními v Mobito aplikaci, které vycházejí ze zpětné vazby a komentářů od našich zákazníků.“ Říká Filip Zeman, ředitel firmy Mopet CZ.

Mobito

Čtěte také: Mobito získalo druhé místo na Global Mobile Awards v Barceloně

Zjednodušení pro stávající i nové zákazníky ve třech oblastech

Registrace do Mobita

  • Již tak krátkou a poměrně rychlou registraci jsme ještě více zjednodušili. Po novém si každý nový uživatel volí při registraci jen ty bezpečnostní prvky, které opravdu potřebuje – PIN a bezpečnostní text. To je opravdu vše. Nová registrace tak zabere maximálně 3 minuty.

První platba do pár minut

  • Uvědomujeme si, že bez peněz se první platby velmi těžko zkoušejí. Proto jsme přidali do aplikace funkci jednorázového nabití Mobita prostřednictvím platební karty. Díky tomu můžete ihned nakupovat, přeposílat si navzájem peníze anebo dobíjet kredit telefonu.

Připojení peněz k Mobitu

  • Máte partnerskou banku a nevíte přesně jak si připojit k Mobitu svůj bankovní účet? Nově se to dozvíte přímo od nás. Stačí, když v aplikaci zvolíte, který účet si přejete připojit a my vám zašleme e-mail s jednoduchým postupem jak na to.

Stáhnout Mobito

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: TZ Mobito

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze