#mobileDrink 6 v Českých Budějovicích: jak jsme se bavili?

Šestý #mobileDrink, který jsme opět pořádali ve spolupráci s Vodafonem, za vámi dorazil do Českých Budějovic, do města, kde by chtěl žít každý. Na akci opět panovala výborná nálada, kterou vytvářeli přednášející, dobré jídlo a samozřejmě spousta telefonů, tabletů a wearable k vyzkoušení. Nechyběla ani virtuální realita Samsung Gear VR. Podívejte se na video a fotogalerii z akce.

#mobileDrink 6: České Budějovice – reportáž

mobilenet.cz a Vodafone pokračují v sérii setkání #mobileDrink. Po moravské části jsme letos už podruhé v Čechách. O místě konání jste opět rozhodli vy, naši čtenáři a fanoušci. České Budějovice vyhrály nad Plzní a náš cíl tak byl jasný.

#mobileDrink

Šestý #mobileDrink se konal přímo v srdci Budějovického Budvaru a kralovala mu zábava, dobré jídlo a pití a samozřejmě množství zařízení k vyzkoušení. A také rovnou dvě soutěže.

Přednášky, dobré jídlo a spousta mobilů

Na začátku se konaly zajímavé přednášky odborníků z Vodafone, kteří prozradili tajemství toho, jak se o vás starají na sociálních sítích a podělili se i o některé vtipné momenty z jejich práce. Následovala přednáška partnera Samsung, který nám prozradil nejen zajímavosti z historie a aktivit společnosti (víte, že Samsung vyrábí i obrovské lodě?), ale i ne příliš známé vlastnosti nového Galaxy S6 a zaměřil se také na virtuální realitu Gear VR. Vzápětí se strhla diskuze zejména o neustálém ztenčování telefonů a tím pádem menších akumulátorech. Diskuze pokračovala poté dále i v průběhu zkoušení desítek telefonů, které jsme vám na #mobileDrink přivezli ukázat. Účastníci #mobileDrinku měli možnost jako první vidět také zbrusu nové logo mobilenet.cz a slyšet o velkých změnách, které chystáme.

mobileDrink 6

V průběhu večera jsme pro účastníky připravili rovnou dvě soutěže. Do první věnoval ceny opět Vodafone a správné odpovědi se účastníci dozvěděli z přednášek, ale měli jsme i jednu s několika NFC nápovědami, pod kterými se skrýval tajný telefon. Rozhodující však byla klasicky těžká tipovací otázka, která se tentokrát týkala desetiletého výročí založení mobilenet.cz. Hlavní cenou byl špičkový Samsung Galaxy S6 edge, výherci na dalších místech si odnesli Vodafone Smart Speed 6 nebo Vodafone Smart Ultra 6. Druhou soutěž měl ve své režii Samsung a virtuální realitu Gear VR mohl vyhrát ten nejšikovnější, který v závodní hře na Galaxy S6 s gamepadem a streamováním obrazu na televizi dojel nejdále ve hře Beach Buggy. Každý účastník #mobileDrinku dostal navíc na památku kromě placky také speciální hrníček jako památku a ti, kteří používají Vodafone jakožto operátora, si mohli přímo na místě nechat zdarma navýšit svůj datový limit. A to se určitě hodí.

Nechyběly zajímavé přednášky zástupců Vodafone a Samsung

Mobily, tablety a virtuální realita!

Kromě možnosti popovídat si s námi i pracovníky starající se o sociální sítě Vodafonu byla jedním z největších lákadel #mobileDrinku možnost vyzkoušet si ty nejnovější mobilní telefony, tablety a wearables. Na testovacím stole jste mohli najít všechny nejnovější vlajkové lodě, porovnat je se svými mobilními miláčky a samozřejmě je i podrobně vyzkoušet. Nechyběly ani takové kousky jako Samsung Galaxy S6 edge či S6 edge +, Sony Xperia Z5 a Z5 Compact, HTC One M9, LG G4 a G Flex 2, Apple iPhone 6s, 6s Plus, Nokia Lumia 930, BlackBerry Passport a mnoho dalších telefonů, o které jste si psali. Účastníci #mobileDrinku si navíc jako první mohli vyzkoušet nové HTC One A9 a přímo ho porovnat s iPhony. Nechyběly ani hodinky Motorola Moto 360, LG G Watch Urbane nebo třeba Microsoft Band a s sebou jsme vzali i zajímavé tablety jako Sony Xperia Z4 Tablet Compact nebo Asus Transformer Book T300 Chi.

mobileDrink 6

Velkým lákadlem byly i zbrusu nové systémy Android M (na Nexusu 5 a 6), iOS 9 (na iPhonu 6s a 6S Plus) a Windows 10 (na Nokii Lumia 830 a tabletu Asus Transformer T100 Chi). Tím nejzajímavějším však byly pro většinu z účastníků brýle pro virtuální realitu Gear VR s hororovým příběhem, ze kterého šel mráz po zádech.

mobileDrink 6
Samsung Gear VR, Galaxy S6 edge, HTC One (M9), LG G4, Apple iPhone 6s nebo Sony Xperia Z5. Jen malý výběr z lákadel šestého #mobileDrinku

Celý večer rovněž běžela naše speciální Twitter Wall, na kterou jste mohli přidávat vaše postřehy, reakce i fotografie z akce. Obsah většinou tvořily vaše povedené selfies, mnohdy i s námi.

mobileDrink 6
Tentokrát jsme si pro účastníky připravili hned dvě soutěže a 4 výhry. Největším lákadlem byl Samsung Galaxy S6 edge jako hlavní cena!

Akce se podle vašich pozitivních reakcí, za které velmi děkujeme, povedla. Děkujeme všem, kteří dorazili a dobře se s námi bavili. Už nyní začínáme chystat další #mobileDrink, který se bude konat v zimě v Praze.

Diskuze ke článku
briza
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý. Kromě mě teda.
Jira T.
Pekná akce ;)
Tomáš
Taky se mi lībilo, díky!
Eda
Taký je název té písničky ve videu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze