Představení HTC One: sledujeme živě z Londýna (online reportáž)

HTC vstupuje do roku 2013 s velkou pompou a na souběžných tiskových konferencích v New Yorku a Londýně představí odpoledne svůj klíčový model - špičkově vybavené HTC One. Redakce mobilenet.cz míří do Londýna, odkud vám celou premiéru zprostředkujeme. Sledujte představování on-line!

Jméno HTC One sice není ještě stoprocentně jisté, vše k tomuto označení ale směřuje. Naznačuje to i odpočítávání na oficiální stránce HTC, u kterého se vždy jednička výrazně zbarví. Bude se jednat o špičkový telefon s Full HD displejem, čtyřjádrovým procesorem a fotoaparátem s inovativní technologií ultrapixelů, který se bude měřit se Sony Xperia Z a Samsungem Galaxy S IV, a který má za úkol vytáhnout HTC z trendu klesajících zisků a vrátit ho zpět na výsluní.

Dopoledne odlétáme do Londýna na premiéru HTC One. Tisková konference začíná v 16:00 středoevropského času a již tradičně vám přineseme on-line přenos přímo z tiskové konference. Těšit se můžete také na živé fotografie, komentovaný videopohled a první dojmy z nového telefonu. Vy můžete celou událost sledovat prostřednictvím streamu níže, do kterého budeme přidávat celý den novinky a případné úniky informací. Kromě zápisků z cest vám zde rovněž přineseme i zmiňovaný on-line přenos z tiskové konference.

Kam dál? (vše o HTC One)

Technické parametry HTC One

Kompletní specifikace
Konstrukce137,4 × 68,2 × 9,3 mm, 143 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper LCD 3, 4,7" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát4 Mpx (2 688 × 1 520), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 600 APQ8064T, CPU: 4×1,7 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 64 GB / 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: 100 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.0
Akumulátor2 300 mAh, bezdrátové nabíjení: ne
Dostupnostbřezen 2013,
Diskuze ke článku
djveekey
no.One :-) nevim proc, ale ten foun se mi opravdu libi. Nikdy jsem htc nemel a sony zl byl muj favorit ale ty obrazky pokud jsou realne se mi libi vice nez zl. Uvidime odpoledne. Ten fotak me zajima. Sony zadna slava.
Rolls
Redakcii diki za sprostredkovanie on-line info.

HTC One - u mna podobne s designom OK, ale ked si predstavim opätovne zapinacie/vypinacie tlacidlo na hornom okraji (podobne ako na One X, vzhladom na uhlopriecku) .... :-( Ale tak uvidime oficialne o 3 hod. :-)
juraj
Ja sa tesim uz aj na recenzie zaoberajuce sa tymto mobilom. Myslim ze tento rok to bude zaujimave sledovat boj vlajkovych lodi jednotlivych znaciek :):):):)
tom
Neměl se původně jmenovat HTC M7

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze