Microsoft zřejmě chystá Lumii 635 s dvojnásobnou RAM

17

Aktuální portfolio Lumií již velmi dobře pokrývá nižší a nižší střední třídu. Přibližně uprostřed levných Lumií se nachází model 635. Ten by měl nyní Microsoft mírně vylepšit a nadělit ji dvojnásobnou operační paměť.

Nokia Lumia 635 se světu představila již téměř před rokem. Jde však o oblíbený model a není se čemu divit. Za cenu kolem 3 000 Kč totiž uživatel získá relativně kompaktní telefon se 4,5palcovým displejem. Dále může počítat se čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 400, 5megapixelovým fotoaparátem či 8GB interní pamětí s možností rozšíření paměťovými kartami. V neposlední řadě je tu dostatečná operační paměť 512 MB.

Nokia Lumia 635

Právě ta se však velmi pravděpodobně bude měnit. Nejde ani tak o příchod Windows 10, ty by měly bez problémů na telefonech vystačit i s 512 MB, ale některé aplikace, především náročné hry, vyžadují 1GB RAM. Microsoft proto dle aktuálních spekulací plánuje aktualizaci loňské Lumie 635, která ponese název Lumia 635 1 GB a nabídne právě větší operační paměť. Aktuálně to prozrazují materiály pro operátory. Potvrzení by mělo proběhnout 2. března, kdy má Microsoft tiskovou konferenci v rámci veletrhu MWC 2015 v Barceloně. Redakce mobilenet.cz bude již tradičně přímo v místě dění.

Nokia Lumia 635 1 GB
Nokia Lumia 635 1 GB v popisku maďarského operátora Telenor

Zdroje: telenor.hu, phonearena.com

Diskuze ke článku
Dominik Lipavský
Dominik Lipavský
Lumia 635 1 GB..no,zajímavý název :D
Honza H.
Pro mě ideální telefon :) Bude umět vše, co potřebuji - 1 GB RAM, 4-jádro, display 4,5", LTE, dokonce i ten foťák stačí. Pokud bude cena stále kolem 3.000 Kč, jdu si pro něj.
Petr Kellner
Petr Kellner
Spíš by měly vyměnit ten tragickej display :/ s 512MB ram se dá žít (přežívat)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze