Microsoft vypustil aplikaci Windows Phone pro počítače Mac

2

Uživatelé, kteří používají počítač Mac od Applu a zároveň telefon s Windows Phone, mohou začít využívat inovovanou aplikaci pro správu telefonu. Proměnou prošel design a přibyly i nové funkce.

Předchozí aplikace, určená pro správu telefonů od Microsoftu, se jmenovala Windows Phone 7 Connect for Mac. Nové verze s číselným označením 3.0 svůj název zjednodušila. Jmenuje se jen Windows Phone.

Aplikace Windows Phone

Nová verze nabízí více minimalistický design, který by měl přispět k přehlednosti a pohodlnější práci. Změny zahrnují podporu pro nové telefony s Windows Phone 8, iPhoto 9.3.2 a Aperture 3.3.2. Podporován je nově také Retina displej Mac počítačů a zobrazení stavu baterie telefonů s Windows Phone 8.

Pomocí aplikace Windows Phone můžete tedy synchronizovat veškerý svůj obsah telefonu s počítačem Mac či obráceně. Aplikaci Windows Phone můžete již nyní stahovat v Appstoru.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Velda
Dobrý den,

v článku o Blesku jste už neodpověděli, tak to píší tedy sem...
Prosím Vás, když jednou na sítí O2, znamená to, že budeme moci využívat všechny jejich vysílače i přes Blesk? Prý se (konkurenční server) Blesk pojmenovává jako virtuální GSM a 3G operátor. EDGE není součástí 3G standardu, LTE je sice taky 3G, ale většinou se pod tím míní UMTS a pod GSM můžou mínit poze volání bez GPRS.

Tudíž, bude dostupné i GPRS, EDGE, nádstavby UMTS (HSPA, HSPA+) a LTE? :-)
A... T-Mobile a O2 sdílí 3G BTS, je v tom zahrnuto i toto.
Polopatě, má Blesk přístup ke všemu, k čemu má přístup O2? :-)

Děkuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze