Microsoft údajně připravuje Surface Phone: má mít špičkovou výbavu

30

Microsoft už potvrdil, že pracuje na nových Lumiích, to není nic nového. Novinkou jsou ale spekulace o tom, že chystá i telefon značky Surface. Představen by přitom měl být příští rok.

Surface Phone je v současné době údajně ve fázi prototypu a skrývá se pod kódovým označením Juggernaut Alpha. Vzhledem k tomu, že Microsoft v současné době usilovně pracuje na nových Lumiích (hlavně Lumie 950 a 950XL), očekává se, že představení Surface telefonu proběhne až v příštím roce. Běžet by samozřejmě měl na Windows 10 mobile.

Microsoft Surface 3
Tablety už by neměly být jedinými Surface produkty.

Spekuluje se o tom, že Microsoft Surface Phone by měl nabídnout 5,5palcový AMOLED displej, krycí sklo Gorilla Glass 4. generace a rozlišení 2 560 × 1 440 pixelů nebo procesor Intel Atom x3 se čtyřmi jádry, jenž bude podporován 3/4 GB RAM (k dispozici by měly být dvě verze telefonu). Mezi další výbavu by měl patřit 21Mpx zadní a 8Mpx přední fotoaparát s optikou Carl Zeiss. Konstrukce telefonů by měla být unibody a tvořena hliníkem a slitinou hořčíku. Telefon by měl podporovat bezdrátové nabíjení a nabídnout i speciální pero podobně těm z tabletofonů Samsung Galaxy Note nebo USB-C. Chybět nemá ani slot pro paměťové karty a samozřejmostí je paměť o kapacitě 64 až 128 GB.

Zdroje: phonearena.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Snad nebude působit tak komicky jako Surface. Kdy už ten MS pošle do světa něco co nebude akorát k smíchu...
Tomas
"by měl nabídnout 5,5palcový AMOLED displej s FullHD rozlišením, krycí sklo Gorilla Glass 4. generace a rozlišení 2 560 × 1 440 pixelů" Tak buď jedno nebo druhé :D
Xwert Is
Xwert Is
Tie Intel procesory podľa Intel stránky podporujú len LPDDR3 RAM.
Tester
Z vašeho článku vyplývá, že i přední foťák má Carl Zeiss... Je to pravda nebo je věta pouze špatně postavená?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze