Microsoft potvrdil příchod Service Packu 1 pro Office 2013

6

Microsoft potvrdil, že jeho kancelářský balík Office 2013 dostane začátkem příštího roku velký opravný balíček Service Pack 1. Krom opravných záplat má být i vylepšena kompatibilita s Windows 8.1 a mají přibýt i nové funkce.

Ačkoliv se mohlo zdát, že to Microsoft se Service Packy zabalil, tak opak je pravdou a jeden takový chystá pro svůj kancelářský balík Office 2013. Balík má opravovat chyby, zrychlit prostředí programů a taktéž má být vylepšena kompatibilita s Windows 8.1. Microsoft se také zmínil, že v balíku přibudou nové funkce, které zlepší uživatelský zážitek, ovšem jaké funkce to budou, si nechal pro sebe.

Je velice pravděpodobné, že se jedná o tzv. "Project Gemini", což je nový systém aktualizace balíku Office, proto se možná Microsoft zmínil o nových funkcích. Aktualizace bude samozřejmě zdarma a dostanou ji všichni, nehledě na vlastnictví předplatného Office 365.

Zdroje: microsoft-news.com, theregister.co

Diskuze ke článku
Vojtěch Vincze
Vojtěch Vincze
Tu hrůzu, co MS vypustil v podobě W8 a Office 2013, to je teda síla. Na dotykové zařízení W8 možná, ale na desktopu a notebooku je to hnus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze