Microsoft: nový CEO bude zvolen na začátku roku 2014

4

O tom, že Microsoft bude mít nového CEO se ví již dlouho, ale co se stále neví, kdo jím bude. Jedním z možných kandidátů by mohl být CEO Nokie Stephen Elop, ale v úvahu připadá i Alan Mullaly z Fordu. Jedno je však jisté, s novým vedením přijdou i jiné poměry.

Oznámení odchodu Steve Ballmera do důchodu byl pro všechny pravděpodobně velkým překvapením. Ale nutno podotknout, že je to pravděpodobně nevyhnutelný krok ve vývoji společnosti Microsoft. Nicméně, nyní je nejdůležitější kdo jej vlastně nahradí. Dle předsedy rady Microsoftu je nasnadě více než 100 kandidátů.

Steve Ballmer je muž mnoha tváří

Je to opravdu velké množství a dá velkou práci vybrat toho správného člověka, ale stále se neví, kdo vlastně tímto nejvýše postaveným člověkem Microsoftu bude. Výběr by měl být ukončen na začátku roku 2014, takže se jedné z největších změn v historii softwarového giganta dočkáme již brzy.

Zdroje: blogs.technet.com, engadget.com, neowin.net

Diskuze ke článku
Michal
No doufám, že Elop to nebude - ještě by za dva roky prodávali MS Googlu :)
Nejraději bych tam viděl Gatese - tuším, že před časem někde uváděl, že uvažuje o návratu a po těch 2 jmenovaných tragédech by to bylo rozumné rozhodnutí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze