Mezi HTC a Beats to neladí, HTC má už jen 25% podíl

2

I když spolupráce výrobce HTC a Beats netrvá déle než rok, vypadá to, že stávající model příliš nevyhovoval. Z iniciativy společnosti Beats se budou měnit vlastnické podíly, jelikož chce odkoupit 25% podíl HTC a více si uvolnit ruce.

HTC se zmenšením svého podílu souhlasí a společnosti zůstane 25%. Bude tak druhým největším akcionářem a exkluzivním partnerem v mobilním průmyslu.

Tento krok Beats vysvětluje především přáním větší flexibility pro budoucí globální rozšíření společnosti a pro jiné možné kroky. Těžko ale říct, jaké jsou skutečné důvody. Je možné, že spojenectví nepřineslo oběma společnostem to, co plánovaly a nyní tak model spolupráce upravují. HTC i Beats budou i nadále úzce spolupracovat, což se týká i nové marketingové kampaně, které se dočkáme údajně ke konci letošního roku. HTC i nadále bude svoje telefony označovat logem Beats, ale na druhou stranu už sluchátka běžně s telefony této značky v základním balení nenajdeme, vyjma speciálních edicí. Sluchátka Beats jsme nenašli například ani u jednoho z nových modelů řady One.

Zatímco spolupráci i nadále pokračuje v prakticky nezměněné formě, nedivili bychom se, kdyby se Beats v budoucnu od HTC odpoutalo úplně.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
PepaN6680
To jim to moc dlouho teda nevydrželo...
Fre ddy
Samsung nemusí výstupu audia dělat žádnou reklamu a přesto každý ví, že jeho zvukový čip Wolfson je kvalitnější, než reklamou olepený HTC.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze