Tajné HTC s 5 palcovým displejem na prvních snímcích

7

Nedávno se v éteru objevily tajemné fotografie nového neznámého přístroje od HTC, které bohužel nebyly doprovázeny žádnými informacemi ani detaily. Víme, že pro nás HTC chystá hodně nových smartphonů, patří však uniklý přístroj do jejich řad?

Dvě fotografie znázorňují tenký červný smartphone s celistvým tělem ve stylu modelů One S či One X. Inspiraci čerpá i z hlediska barevné kombinace, červená barva totiž obepíná strany a čočku fotoaparátu na zadní straně. V dolní části zadního krytu je pak vidět logo Beats Audio.

Uniklé fotografie nového přístroje od HTC

Kromě fotografií však není známo zhola nic a jediné, co můžeme, je hádat. Mohlo by se jednat o tajemný model HTC 6435LVW, který dříve unikl z benchmarků a překvapil lvím výkonem. Ten by měl dorazit ke konci letošního roku s pětipalcovým displejem, čipsetem Qualcomm MSM8960 a grafickým čipem Adreno320.

Mohl by to být i dříve spekulovaný HTC One X+ , o něco nabušený nástupce vlajkové lodi One X. Prozatím ale nemůžeme, než jen hádat.

Zdroje: androidandme.com

Diskuze ke článku
martin
to nemuže byt nastupce one x ted je na trhu necely rok a už by měl nastupce blbost spíš to bude konkurent samsungu galaxy note 2
Pavel K.
Hmm a já myslel že už přes těch 4,7" nepůjdou... Kam to půjde dál když se co 2 roky zvětši displej o 1"
Ondra
Od té doby co potajmu narvalo HTC do One S starý procesor S3, tak pro mě skončilo, takhle se zákazníkem nejedná, a odpověď HTC centra? Vše je vlastně v pohodě, je dvoujádrový? Je. Je na taktu 1,7GHz? Je. Tak co reklamujete?!!!!
Vlastimil
O tomto HTC slyším čím dál víc a víc. Prý má mít display od LG tech jejich 5''.
Právě k vůli toho čekám na jejich konferenci 19.9 a pak se rozhodnu co koupím. Mám zatím nejvíc spadeno na HTC One X

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze