Messenger vám prohlídne fotky a ty s přáteli nabídne ke sdílení

4

Facebook nadále posouvá kupředu svou aplikaci Messenger a nyní začíná nasazovat další chytrou funkci zvanou Photo Magic. Ta soustavně prohlíží vámi pořízené fotografie a ty s přáteli nabídne ke sdílení.

Facebook

Aplikace Messenger slouží ke komunikaci s vašimi přáteli a sdílení multimediálního obsahu. Nabízí však čím dál více chytrých funkcí. Aktuálně Facebook nasazuje funkci zvanou Photo Magic a jak jistě již tušíte, bude se týkat vašich fotografií. Tato funkce bude prohlížet vámi pořízené fotografie a pokoušet se rozpoznávat obličeje. Pokud v nějakém obličeji pozná vašeho známého, nabídne vám fotografii ke sdílení. Nepůjde však o sdílení veřejné, nýbrž o sdílení formou zprávy přímo dotyčnému na fotografii. Funkce má údajně ušetřit čas při procházení spousty fotografií a hledání té, kterou byste rádi poslali.

Facebook Messenger

Pokud se obáváte o své soukromí, máme pro vás dobrou zprávu. Novou funkci budete muset nejprve povolit, aby aplikace získala oprávnění prohlížet vaše fotografie. Pokud nic nepovolíte, k prohlížení fotografií nebude docházet. Nová funkce Photo Magic je prozatím dostupná pouze pro Android a aktuálně jen na území Austrálie. Do dalších regionů se dostane později, stejně tak do verze pro systém iOS.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: theverge.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
Jiří Kapr
Jiří Kapr
To že je tato funkce dostupná jen v Austrálii, tak to nejspíš bude test. Doufám, že jim ten test neprojde a služba se nebude dál rozvíjet. Pokud ano, tak další důvod proč budu rád, že mám Windows phone. Tahle funkce k nám dorazí o hodně později nebo taky vůbec, což by bylo úplně nejlepší řešení.
blue.sun
O duvod vice, proc aplikace FB v mobilu vubec nepouzivat. :) Tu dobrovolnost zname, nejdriv takhle a za par mesicu vsem a povinne...
Standa
Nejlepší je nemít vůbec žádnej Facebook a jim podobnej sajrajt. A to ani v telefonu ani nikde jinde. Špiclování je všude víc než dost i bez nich. A člověk má bez nich svatej pokoj a ta baterie jak drží.
gtz
Zase jen další apps pro šmírování. FB šel pryč z firemního i ze soukromého a baterie už je v klidu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze