OnePlus láká na nový model X, ukáže se za dva týdny (aktualizováno)

5

Znovu ožívají spekulace o druhém modelu pod značkou OnePlus. Mělo by se jednat o kompaktnější zařízení s úhlopříčkou displeje pod 5 palců. Díky čínskému certifikačnímu úřadu TENAA se také můžeme na chystaný model podívat.

Aktualizováno 14. 10. 2015

Výrobce již na svém Facebooku začal lákat na chystanou novinku, avšak prozatím je velice tajuplný a pouze naznačuje, že se můžeme těšit na něco výkonného a krásného. Z dalších spekulací lze zmínit, že mají být nasazeny fotoaparáty s 13 megapixely na zadní straně, respektive 8 megapixely nad displejem. Procesor Snapdragon 801 má podpořit 3GB operační paměť.

OnePlus X

Zatímco včera jsme ještě spekulovali nad názvem, ve hře byl OnePlus Mini a OnePlus X, dnes je vše mnohem jasnější. Další obrázek, který OnePlus zveřejnil totiž odhaluje velké písmeno X. Prozrazen je také datum, a to 29. října, kdy by se měla novinka odhalit a to přímo v Londýně.

Původní informace ze 13. 10. 2015

Design telefonu patrně nebudu aspirovat na to nejlepší, co je k vidění, avšak zdá se povedený. Díky úniku několika informací již známe také pravděpodobné rozměry, které činí 140 × 69 × 6,9 milimetrů. Novinka by tak měla především velmi tenkým zařízením. Displej by dle dostupných informací měl nabídnout úhlopříčku 4,99 palce a FullHD rozlišení. O výkon se má starat Snapdragon 801. Známa je také informace o baterii, jejíž kapacita má činit 2 450 mAh.

TIP! OnePlus nabízí svůj USB-C kabel samostatně za 159 kč

OnePlus X / Mini

Více informací o chystaném modelu není známo a jasná situace není ani kolem samotného názvu. Ve hře jsou dvě varianty. Buď OnePlus X nebo OnePlus mini.

Zdroje: phonearena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Niektoré zdroje píšu aj o certifikácii IP67, ClearForce (force touch), IR, wireless charging, stereo speakers, Helio X10, baterii 3000mAh...

Že by "jemný" atak Compactov od Sony? Veď uvidíme :-)
pixel
základní otázka (bohužel odpověď je jasná) zní: "bude opět na ty d...tní pozvánky"? takovou reklamu vzhledem k prodejním číslům jim může závidět i MS s Lumiemi...
OKY
Tak tohle mě moc jako kompaktní rozměr nepřipadá. Mám Samsung Galaxy S4 a ten má 5" a na výšku 137 a baterii 2600mAh.Jediný kompaktní telefony dělá SONY.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze