OnePlus nabízí svůj USB-C kabel samostatně za 159 kč

1

Do mobilních telefonů postupně proniká zbrusu nový a především oboustranný konektor typu USB-C. Vhod tak přijde mít možnost více těchto kabelů. Možnost si jej koupit máte třeba u výrobce OnePlus, který jej prodává doslova za pár korun.

OnePlus USBC kabel

Na prvních telefonech se letos začal objevovat konektor USB-C. Jeho hlavní výhodou je oboustrannost, kdy uživatel nemusí řešit, jak konektor do zdířky zasune. Nový typ konektoru najdeme například na nových Nexusech 6P a 5X nebo na letošním OnePlus 2. A právě čínský výrobce dal do prodeje samostatně kabel s USB-C konektorem. Potěší, že na opačné straně se nachází klasický USB-A konektor, který je na každém počítači, a i ten je proveden oboustranně.

OnePlus USBC kabel

Příjemná je také cena, kterou si OnePlus účtuje. Začíná totiž na 159 Kč za kabel s délkou 100 centimetrů. Pokud by se vám hodil 150centimetrový kabel, není problém, jen si připravte 199 Kč.

Zdroje: talkandroid.com, oneplus.net

Diskuze ke článku
Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Naposledy upraveno: 7. 10. 2015 06:55
S poštovným do ČR vyjde ta 150 cm verze na 378 Kč, když se vezmou 2 ks, tak vyjde jen na 288 Kč / kus. To je slušná cena za takhle pěkně provedený kabel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze