Nové Sony Ericssony představeny: dvě Xperie a model txt

1

Tak trochu nečekaně Sony Ericsson na veletrhu CommunicAsia 2011 představil trojici nových telefonů. Dva modely rozšiřují rodinku Xperia, přičemž jeden z nich láká na zvýšenou odolnost. Třetí do party nováčku je model txt, který kombinuje na šířku umístěný displej s QWERTY klávesnicí.

Sony Ericsson Xperira active

Zástupce střední třídy nabízející 3 palcový displej s rozlišením 320 x 480 pxielů. chloubou bude nejnovější verze operačního systému Android a bezpochyby také silný 1GHz procesor. Hlavním trumfem však bude zvýšená odolnosti proti prachu a vodě. Chybět nebudou ani speciální funkce pro aktivní životní styl. Více informací v preview.

Sony Ericsson Xperira ray

Tato novinka by měla oslovit všechny zájemce o menší a stylový telefon. Pouze 111 milimetrů vysoká Xperia ray vyniká 3,3 palcovým displejem s velmi jemným rozlišením 854 x 480 pixelů. Opět poběží na jednojádrovém procesoru s taktem 1GHz a Androidu 2.3 Gingerbread. Lákat bude také na kovovou konstrukci či 8 megapixelový fotoaparát s technologií Exmor R. Více informací v preview.

Sony Ericsson txt

Výčet novinek zakončuje, překvapivě, nedotykový model txt. Zaujme především uživatele, kteří hodně a často píší. Pod 2,6 palcovým displejem s rozlišením 320 x 240 pixelů nabídne plnohodnotnou QWERTY klávesnici. Ve výbavě nechybí speciální komunikační aplikace či 3,2 megapixelový fotoaparát.Zamrzí absence 3G sítí. Více informací v preview

Diskuze ke článku
Hejl hlodač
Já se těším na tablet S1. Doufám, že SE plánuje i variantu s LTE a výkonnějším grafickým procesorem zvládajícím 1024 mkv bez sekání

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze