Luxusní BlackBerry Porsche Design P'9983 se blíží

Kanadské BlackBerry v zákulisí opět připravuje stylový model, který se pochlubí známým Porsche Deisgnem. Model P'9983 bude v pořadí již třetí v této edici a již nyní se můžeme podívat nejen na to, jak bude vypadat, ale také co nabídne za výbavu.

BlackBerry P'9983 Porsche Design se nebude pouštět do žádných extrémů. Nabídne tvary BlackBerry vlastní spolu s QWERTY klávesnicí pod displejem. Ten mimochodem nabídne úhlopříčku 3,1 palce a rozlišení 720 × 720 pixelů. I přes menší rozměry a přítomnost klávesnice bude displej dotykový. Zadní strana by měla být skleněná a například čočka fotoaparátu bude chráněna safírovým sklíčkem.

Minulá generace: Vyzkoušeli jsme luxusní Porsche Design P'9982 od BlackBerry

BlackBerry P´9983 Porsche Design

Fotoaparáty nabídne telefon hned dva. Na zadní straně půjde o 8megapixelová snímač a nad displejem o menší kamerku se 2 megapixely. O pohon se postará prozatím neznámý typ procesoru se dvěma jádry a taktem 1,5 GHz. Nápomocné mu budou 2 GB RAM. Interní paměť poskytne velkorysých 64 GB. Prostředí obstará systém BlackBerry 10.3, energii baterie s kapacitou 2 100 mAh. Poslední aktuálně známá informace potvrzuje přítomnost LTE, které údajně nabídne frekvence 700 / 850 / 1 700 / 1 900 MHz.

Zdroje: bbin.in

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze