Rolovací telefon od LG se pravděpodobně bude jmenovat Rollable, nebo Slide

2× aktualizováno
Rolovací telefon od LG se pravděpodobně bude jmenovat Rollable, nebo Slide
Fotografie: Letsgodigital
  • Uvnitř je srolovaný OLED panel
  • Roztáhnout lze jak obě dvě strany displeje, tak pouze jednu

Aktualizováno 6. 11. 2020

Podle nejnovějších informací nl.letsgodigital.org by mohl být originální telefon od LG s rolovacím displejem představen také jako LG Slide.

Aktualizováno 5. 11. 2020

Včera jsme vás informovali o netradičním telefonu od LG, který v sobě ukrývá ohebný panel srolovaný po stranách. Tato novinka by se přitom mohla dočkat oficiálního představení již v březnu příštího roku.


Pokud jste si lámali hlavu nad tím, jak by se mohl takto unikátní telefon jmenovat, máme pro vás dobrou zprávu. V databázi Úřadu Evropské unie pro dušení vlastnictví (EUIPO) (na který poukázal nl.letsgodigital.org) se totiž toto zařízení objevilo pod názvem LG Rollable. Dalšími variantami pak je LG The Roll, LG Double Roll, LG Dual Roll, LG Bi-Roll a LG Roll Canvas. Do komentářů nám můžete napsat, které z označení je podle vás nejpříhodnější.

Původní informace z 4. 11. 2020

Server nl.letsgodigital.org poukázal na zajímavý patent společnosti LG, která by v budoucnu mohla představit unikátní telefon s rolovacím displejem. S ohledem na netradiční konstrukci LG Wing by mohly být šance na reálné uvedení do prodeje poměrně vysoké.

LG prototyp smartphone s rolovacím displejem

Smartphone s označením „Project B“ by se mohl podívat na trh v březnu příštího roku. Zařízení má speciální roztahovací rám, v němž je uložen srolovaný OLED panel. Uživatel by měl mít v případě potřeby možnost roztáhnout pouze jednu stranu obrazovky.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Název neřeším, spíš mě bude zajímat baterie jak dost velká bude..snad vetší než 5000mAh. třeba dvě po 3000mAh.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze