LG Optimus G2 se postaví proti Galaxy S IV FullHD displejem

8

Rok 2013 bude zřejmě rokem FullHD displejů v mobilech. Nasvědčují tomu poslední úniky informací o nových vlajkových lodích výrobců. Podle všeho chystá svou silnou zbraň také LG. Její hlaveň bude namířena přímo proti svému konkurentovi z Jižní Koreje - Samsungu Galaxy S IV.

Nedávno jsme vás informovali o prvních střípcích informací o modelu Galaxy S IV, který by měl přinést 5palcový displej se špičkovým FullHD rozlišením. LG se, jak se zdá, nenechá zahanbit. Zatímco se na náš trh ještě nedostala ani současná vlajková loď Optimus G, kterou jsme si mohli nedávno podrobně vyzkoušet, v LG chystají nástupce, který se postaví přímo proti svému korejskému sokovi Galaxy S IV. Podle zákulisních informací použije stejnou zbraň, a sice 5palcový Full HD displej, což bude výrazný skok oproti 720p displeji v současném modelu Optimus G. Výsledná jemnost bude dosahovat neuvěřitelných 440ppi, což je zhruba o 100ppi více, než mají dnešní špičkové telefony.

LG Optimus G dostane v prvním pololetí příštího roku zřejmě následníka s FullHD displejem

Nový LG Optimus G2, jak zní prozatímní označení, má dále přinést čtyřjádrový 2GHz procesor nebo 2GB RAM. Novinka by se měla na trh dostat už v květnu 2013, tedy zhruba v době, kdy se očekává představení nového Samsungu Galaxy S IV. Původně LG plánovalo svou špičkovou novinku uvést na trhu až v druhé polovině roku 2013. Další informace jsou zatím neznámé a i ty výše je nutno brát jako neoficiální a neověřené. Každopádně nemáme důvod jim nevěřit, příští rok se totiž podle všeho opravdu stane rokem FullHD v mobilech a LG nebude chtít zůstat pozadu.

Zdroje:

Diskuze ke článku
freeman
Ja by som skôr napísal, že 2013 sa ponesie v znamení pádiel.
xyz
Nechapu proc htc nechce prodavat deluxe v EU, mohlo samsungu a LG vypali rybnik hodne dopredu.
kikol
Tak teď nevim jestli kupovat G nebo čekat na G2 :D vydávat takhle nabouchaný telefony tak rychle po sobě
?
Nechápu proč se dělají větší a větší displeje chtěl sem si počkat na SGSIV ale ten displej mě odradil. Ještě nechápu jednu věc a to ppi na displejích lidské oko nedokáže rozlišit 300 ppi a 400 ppi protože je to za jeho limity rozezná max. něco kolem 300 ppi a potom už to vypadá všechno stejně

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze