LG Optimus G v redakci: ptejte se nás (video)

23

Do redakce nám tento týden dorazilo špičkové LG Optimus G, které bude nejvybavenějším modelem výrobce na našem trhu, alespoň tedy na nějaký čas. Zaujme HD displejem, 13Mpx fotoaparátem a vzhledem podobným Nexusu 4. Podívejte se na naše unboxing video a zeptejte se nás na to, co vás zajímá.

Než vám přineseme podrobné první dojmy, videopohled a samozřejmě recenzi, rozhodli jsme vám zprostředkovat setkání s LG Optimus G už pomocí prvního unboxing videa a dát vám zároveň prostor pro vaše dotazy, které zodpovíme přímo v diskuzi nebo také v nadcházejícím článku s prvními dojmy.

LG Optimus G – unboxing

A co nás zaujalo v prvních minutách po vybalení telefonu? My jsme LG Optimus G minulý rok už vcelku podrobně vyzkoušeli, takže jsme věděli, co čekat. Přesto nás například zaujala jedna věc v krabičce. V úhledném balení totiž vyčnívají výrazná špuntová sluchátka. Však se podívejte na videopohled a uvidíte, co si na nás LG přichystalo. Sluchátka vám každopádně budou „svítit“ v uších, kamkoliv půjdete.

Telefon je jinak designově hodně podobný Nexusu 4, jen s hranatějšími tvary. Zaujme opět zadní skleněná strana se speciální vrstvou pod sklem, s elementy způsobujícími zajímavé odlesky. Vzor ale není tak zajímavý, jako u Nexusu 4 a ani efekt není tak výrazný.

Telefon je bleskurychlý a reakce ukázkové. LG opět telefon napěchovalo svými chytrými funkcemi, kterými se v prvních dojmech, videopohledu a recenzi, budeme zabývat podrobně. Nyní je čas na vaše otázky, které nám můžete pokládat do diskuze pod článkem. Co vás zajímá? Co máme vyzkoušet? Vaše dotazy zodpovíme přímo v diskuzi nebo také v nadcházejícím článku s prvními dojmy, videopohledu a samozřejmě též v recenzi.

Technické parametry LG Optimus G

Kompletní specifikace
Konstrukce131,9 × 68,9 × 8,5 mm, 145 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 4,7" (1 280 × 768 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 208 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 29 FPS
ChipsetQualcomm S4 Pro APQ8064, CPU: 4×1,5 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor2 100 mAh, bezdrátové nabíjení: ?, doba nabíjení: 2:16 hodin
Dostupnostbřezen 2013, 13 000 Kč
Diskuze ke článku
Noxius
Skuste potom nejak sa pozrieť aj na vydrz baterky ked tak :),... a nevadilo keby ste prebehol aj LG UI v 4.1.2 :P
Ok
Opravte si ve teto vete: Přesto nás například zaujala jeda věc krabičce. Z jeda na jedna
A chystate na tento rok zase nejaky souboj vlajkovych lodi jako v minulych letech ?
pdd
pan redaktor tam trosku spletal pojmy :D nicmene zapomel zminit vestavenou pamet,ktera cini 32GB proti nexusu 4/16GB.priste nemusite tak spechat ale radsi se soustredit vlastnosti a funkce telefonu.jinak optimus G se mi hodne libi..
Roman
Kdyby šel nahrát firmware z Nexusu 4, to by bylo plus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze