LG Nexus 4 se zřejmě chystá také v bílé variantě

5

Nejnovější referenční telefon Googlu, LG Nexus 4, se sotva začal prodávat a již se znovu objevily spekulace o příchodu bílé varianty.

Nový Nexus 4 je prozatím dostupný jen na vybraných trzích a mnohde dokonce vyprodaný. Hovoříme nyní o klasické černé variantě. Před časem se vynořily spekulace o možné bílé variantě. Poté však vše utichlo. Nyní se rozvíření stojatých vod kolem bílé verze postaral operátor TalkTalk, který na svých internetových stránkách umístil předobjednávku na bílou variantu Nexusu 4. Doplnil také termín dostupnosti. Bílá varianta by měla být k dispozici 13. prosince. Nabídka bílého Nexusu 4 se však objevila pouze v nezvyklém balíčku s tabletem Nexus 7. Nabízí se tak otázka, zda se opravdu bílé varianty dočkáme, či zda jde pouze o chybu.

V České republice nás otázka bílé varianty může nechat klidnými. Dostupnost Nexusu 4 je totiž v plánu velmi pravděpodobně až začátkem příštího roku, přičemž oficiální cena není známá.

Zdroje: mobile.talktalk.co, phandroid.com

Diskuze ke článku
Tomogo
Ať si nechaj bělouše a daj tam 32/64 GB ROM....
Android
Nie každý potrebuje toľko pamäte :)
IQLogic
Jedno nedokážem pochopiť ... na čo čakajú s uvedením toho Nexusu aj na ďalšie trhy? Veď je to doslova bestseller a ľudia si za ním idú ruky urvať :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze