Nexusy mají problémy s novým Androidem 4.4.3

53

Tak dlouho se čekalo na novou aktualizaci, až je plná chyb. Někteří uživatelé Nexus zařízení totiž ohlašují problémy s jejich telefony a tablety po aktualizaci Androidu na verzi 4.4.3. Až už jsou to problémy s Wi-Fi, tak i obchod Google Play nefunguje tak, jak by měl.

Pokud jste majiteli telefonu nebo tabletu řady Nexus, tak máte možná s vaším zařízením problémy po aktualizaci na nejnovější verzi systému. Ta údajně některým uživatelům způsobuje řadu problémů, jako je vypadávání a špatný signál Wi-Fi, problémy s upozorněními v notifikační liště, špatná výdrž na baterii a problémy s 3G připojením. Zatím není jasné, proč se tyto problémy dějí, jelikož jsou náhodné.

Nejvíce postižené jsou telefony Nexus 4 a Nexus 5

Nejvíce postihnuté jsou telefony Nexus 4 a Nexus 5, které mají v některých případech všechny výše uvedené symptomy, které jsou u Nexusu 4 doplněné ještě náhodnými restarty celého telefonu a nefunkční automatickou regulací jasu. Nexus 5 prý trpí špatně fungující GPS, jelikož má telefon problém udržet lokaci déle než jednu minutu a občas se nezobrazuje číselník. Dostalo se vám již nové aktualizace? Pokud ano, rádi bychom věděli, jestli se vás týkají některé z těchto problémů?

Tip: Pokud máte problémy s restarty vašeho Nexusu 4, údajně pomůže vyčištění cache v recovery módu.

Zdroje: talkandroid.com, androidorigin.com

Diskuze ke článku
EE
Nexus 7 2012 32 GB 3G -po aktualizaci na 4.4.3 výrazné zhoršení spotřeby energie, seká se prostředí,výrazné zahřívání tabletu.......
pdd
problem ktery jsem nejak zaznamenal je pouze u tabletu nexus 7 (2013) kde se rychleji vybiji baterka..jinak nexus4 slape zatim v poho.
pedro
Jako uzivatel wp, preju vsem nexusakum, aby co nejdrive vysla aktualizace, ktera vase problemy odstrani. Hold i mistr tesar se nekdy utne.
n4
Jedina chyba se kterou jsem se u Nexusu 4 po update setkal byla nefunkcni synchronizace se servery google, pomohlo pridat novy ucet a nasledne ho odstranit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze