Lenovo Yoga Tablet 3 Pro: obří baterie a zabudovaný projektor

5

Tablety s Androidem se jeden druhému podobají jako vejce vejci a vybrat si v záplavě modelů nemusí být vůbec jednoduché. Tento tablet si s jinými jen tak nespletete. Lenovo rozšiřuje využití svého charakteristického válce a přidává do něj projektor, všechno navíc korunuje extrémně silná baterie.

Lenovo se ve snaze odlišit od ostatních placek přidává tabletům charakteristický válec. Ten slouží nejenom snazšímu držení, ale dá se také použít jako stojánek anebo k zavěšení na zeď. To všechno Lenovo umí, ale je zde ještě něco navíc – vestavěný projektor. Ten má digitální ostření a dá se ovládat pomocí gest. Lenovo se zatím nepochlubilo parametry projektoru, ale můžeme předpokládat, že budou stejné nebo lepší než u modelu Yoga Tablet Pro 2, kde byl ukryt v kloubu.

Lenovo Yoga Tablet 3 Pro

Celkově se jedná a přístroj se silným zaměřením na multimédia. IPS displej s úhlopříčkou 10,1 palce má rozlišení 2 560 × 1 600 pixelů, což znamená hustotu 299 ppi. Tablet je rovněž osazen čtveřicí reproduktorů s Dolby Atmos 3D Surround Sound. Za zmínku stojí certifikace odolnosti IP21, takže by tabletu nemělo vadit postříkání nebo polití vodou.

Z další výbavy jmenujme 64bitový procesor Intel Atom X5-Z8500, 13 a 5Mpx fotoaparáty a hlavně baterii s kapacitou 10 200 mAh, která má podle informací výrobce udržet tablet v provozu 18 hodin. To vše poběží na Androidu 5.1 s nadstavbou od Lenova známou jako Vibe UI.

Lenovo Yoga Tablet 3 Pro

Už jsou známy i doporučené ceny. Za verzi s Wi-Fi si Lenovo řekne o 499 dolarů, tedy asi 14 500 korun po připočtení daně. Pakliže se s tabletem budete chtít vydat na cesty a mít na nich LTE připojení, připravte si o sto dolarů více, tedy asi 17 300 korun.

Technické parametry Lenovo Yoga Tablet 3 Pro LTE

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, ? g, konstrukce: ?
DisplejTFT IPS, 10,1" (2 560 × 1 600 px)
Fotoaparát13 Mpx
ChipsetIntel Atom,
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.0, NFC: ?
Operační systémAndroid 5.1
Akumulátor10 200 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
DostupnostQ4 2015, 17 300 Kč

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Pastor
100 babek za LTE :) záležitost v hodnotě maximálně 50-ti korun
Armies
Čekal jsem na Yougu Tablet 3 ...uhlopříčka se zmenšila což je perfektní ale přestřelená je cena...za tu cenu si můžu rovnou koupit ultrabook . A ještě zase do toho nacpali Android.
ANO
Nahodou vybrat tablet ze zaplavy androidu je velmi jednoduche .... staci aplikovat inteligentnic kvocient a vypadnou vsechny tablety s androidem:o)
Jinak je hnus, ze nazvou neco pridomkem PRO a je to dalsi predrazena OSless sracka ..... jinak nejaky ten yoga s projektorem se prodava uz hodne dlouho a zadna slava to nebyla ......
Janos
Dúfam, že príde verzia s Windows 10 s možnosťou pripojiť rôzne príslušenstvo (klávesnicu, myš čo teda chce viac usb portov) je to zaujímavá alternatíva k malým dotykový notebookom 2in1

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze