Lenovo Watch X jsou nové chytré hodinky s OLED displejem a dlouhou výdrží

9
Lenovo Watch X jsou nové chytré hodinky s OLED displejem a dlouhou výdrží
  • Segment chytrých hodinek dnes obohatily Lenovo Watch X
  • Nabízejí klasický vzhled v kombinaci s OLED displejem
  • Lákavě vypadá také sestava 6 různých senzorů nebo dlouhá výdrž

Čínské Lenovo dnes představilo pěknou řádku nových produktů. Například šlo o smartphone Lenovo Z5 nebo dvojici nových zástupců nižší střední třídy. Výčet doplňují ještě chytré hodinky zvané Watch X. Ty lákají na klasický vzhled a kruhový design. Samotný displej je typu OLED, tedy velmi úsporný. V kombinaci s vlastním operačním systémem a baterií o kapacitě 600 mAh výrobce slibuje až 45denní výdrž na jedno nabití. Párování se smartphonem pak probíhá skrze Bluetooth 5.0.

Lenovo Watch X

Lákavě pak vypadá nadílka různých senzorů, která čítá geomagnetický senzor, barometr, gyroskop, senzor srdečního tepu a gravitace. Nové hodinky od Lenova jsou tak odolné proti vodě a nebude problém s nimi zmoknout či plavat.

Lenovo Watch X mají být velmi dostupné hodinky, základní cena činí 46 dolarů, což je v přepočtu něco málo přes tisíc korun. Za luxusnější variantu s koženým páskem zákazník zaplatí přibližně 62 dolarů, tedy 1,5 tisíce.

Diskuze ke článku
Lukáš
Kde se dají koupit?
Károly Koprda
Károly Koprda

A ukazovali ich aj nazivo alebo to bol zase len render? Aby to nakoniec neboli digitalky z trznice..:D :D :D
Petr
Tak to chci vidět, jak s touto výbavou bude cena 1500 CZK...pokud ano, tak to bude revoluce.
Řezňýk
Marketingové oddělení lenova musí do palice tlačit tak deka koksu každé ráno. Jejich sebevědomí při slibování všeličeho je v poslední době monstrózní.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze