Lenovo Magic View: chytré hodinky s možností přiblížení

2

Kromě Lenovo Smart Cast dnes Lenovo poodhalilo také chytré hodinky Magic View. Nejde ovšem o další běžné chytré hodinky, kterých je už nyní na trhu spousta. Mluvíme o hodinkách, které mají v pásku speciální sekundární displej, který zvětší zobrazovanou scénu až dvacetinásobně. Jak to celé funguje, se můžete podávat na propagačním videu.

Lenovo opravdu nezahálí, kromě futuristického smartphonu tu máme další zajímavost. Jaký je podle vás největší problém chytrých hodinek na současném trhu? Podle nás je velkým problémem samotná velikost. Ano, mluvíme o hodinkách, ty zkrátka nemohou růst do neomezené velikosti, jako například tabletofony. I přesto ovšem větší displej na chytrých hodinkách v některých případech opravdu chybí. A v Lenovu si s tím poradili opravdu velmi zajímavě. Chytré hodinky se v jejich provedení jmenují Magic View a díky sekundárnímu displeji budete moci zobrazovanou scénu přiblížit až 20×. Co se týče designu nových hodinek, ty jsou samozřejmě kulaté, dle aktuálních trendů.

Lenovo Magic View

Jak je to možné? V případě Magic View jde o kombinaci hned několik skel a také projektoru. Podmínkou pro zvětšení scény je samozřejmě přiblížení sekundárního displeje k oku, fungují tak například hledáčky některých fotoaparátů. Jak to celé funguje, se můžete podívat na videu z tiskové konference společnosti Lenovo v Pekingu.

Zdroje: pocketnow.com, androidcentral.com