LAMA mobile od zítra sníží cenu za volání na infolinku *11

3

Jeden z našich nejaktivnějších virtuálních operátorů, LAMA mobile, přikročil k dalšímu snížení ceny. To se tentokrát týká volání na zákaznickou infolinku, což uživatelé jistě uvítají. Doposud byla cena hodně vysoká.

Virtuál LAMA mobile již začátkem října mírně zlevnil a nabídl volné SMS do vlastní sítě, avšak jak avizoval, hodlá ve změnách pokračovat. Dnes oznámil další zlevnění, nicméně jde spíše jen drobnost. Operátor se odhodlal snížit cenu za volání na infolinku pomocí čísla *11. Tuto linku mohou využívat pouze zákazníci LAMA mobile. Až do konce dnešního dne však cena minutu hovoru činila astronomických 6,90 Kč. Počínaje 15. říjnem dojde ke snížení ceny na 1,50 Kč při tarifikaci 1+1 (účtování od začátku po vteřinách).

TIP! Za převod čísla k LAMA mobile je možné získat až 2 000 Kč

Infolinka 848 112 211, která slouží pro kontakt s operátorem z cizích čísel, zůstává však i nadále zpoplatněna částkou 6,90 Kč a účtováním 60+1. Důvodem je dle operátora zabránění jejímu zneužití a zachování standardu kvality. Zákazníci mohou kromě infolinky využívat e-mailovou adresu info@lamamobile.cz, kontaktní formulář na webových stránkách či sociální sítě operátora.

Zdroj: TZ LAMA mobile

Diskuze ke článku
Petra JANŮ
Virtuál co KLAME zákazníky vymyslel další 3,14čovinu. Beru denně mobil do ruky, abych volala jen na *11 a velký h*vno se dozvěděla :(.
Kdy bude dne a LAMA mobile skončí? Tenhle virtuál stejně jako Centropol je nezajímavý, když volba v síti Vodafone tak už si lépe vede KlokanMobil, Skyfone, SevenCall, CityMobile, FAYN, O-Mobil. Virtuál Quadruple (Q-CZ) je daleko zajímavější.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze