Virtuál LAMA mobile mírně zlevňuje a přidává volné SMS

9

Jeden z větších virtuálních operátorů, LAMA mobile, se pokouší zatraktivnit svou nabídku. V základním paušálním tarifu přidává volné SMS do vlastní sítě a u bezpoplatkového paušálu snižuje minutovou sazbu za volání.

Zlevnění se týká tarifu Férová lama, za který měsíčně nemusíte platit ani korunu. Vždy záleží na tom, kolik provoláte. Počínaje 3. říjnem dojde ke snížení cena za minutu hovoru z 2,90 Kč na 2,50 Kč. Ačkoliv nejde o nijak zázračnou nabídku, potěší, že operátor hovor účtuje od začátku po vteřinách. Navíc si lze cenu za minutu hovoru snížit. Pakliže hodně voláte, máte od 151. provolané minuty všechny provolané minuty již jen za 2 Kč. Od 351. provolané minuty se sazba za všechny minuty v měsíci sníží až na 1 Kč.

TIP! Za převod čísla k LAMA mobile je možné získat až 2 000 Kč

Ceny platné v ČR včetně DPH Férová lama
paušál 0 Kč
minuta volání (do 150 minut) 2,50 Kč (dříve 2,90 Kč)
minuta volání (od 151 minuty) 2,00 Kč
minuta volání (od 351 minuty) 1,00 Kč
účtování 1+1
SMS 1,50 Kč
MMS 5,00 Kč

Poznámka: Ceník platný od 3. října 2014

Druhá novinka se týká tarifu Spořivá lama, který vás měsíčně vyjde na 199 Kč. Nově operátor přidává 180 volných SMS, ale bohužel jen do vlastní sítě. Do ostatních sítí jich je stále k dispozici pouze 20. I zde potěší tarifikace od začátku po vteřinách, avšak jen dokud nevyčerpáte volné jednotky. Poté počítejte s tarifikací 60+1.

Ceny platné v ČR včetně DPH Spořivá lama
paušál 199 Kč
Volné minuty v rámci balíčku do všech sítí v ČR 100
Volné minuty v rámci balíčku do vlastní sítě 100
Volné SMS v rámci balíčku do všech sítí v ČR 20
Volné SMS v rámci balíčku do vlastní sítě 180
Minuta volání do všech sítí v ČR nad rámec balíčku 1,90 Kč
Účtování v rámci balíčku 1+1
Účtování nad rámec balíčku 60+1
SMS 1,50 Kč
MMS 5,00 Kč

Poznámka: Ceník platný od 3. října 2014

Zdroj: TZ LAMA mobile

Diskuze ke článku
Jerremi
U LAMA mobile už by vedení mělo pochopit, že o tohoto mobilního operátora je nízký zájem.
LAMA mobile by se měla nechat prodat. Sám to vidím jak se zvířecím operátorům nedaří Gorila Mobil, lze volat také s Klokanem a věřil bych, že Klokan se sloučí buď se CityMobile, SevenCall nebo Skyfone.
V síti Vf
V demosíti Vodafone moc štěstí neudělají, ale fandím jim, každá konkurence dobrá.
Pavel Klíma
Od virtuálů co poskytují energie, plyn a kdoví co ještě bych nic nechtěl. Virtuál co se nám všem vysmíval, že operátor ze supermarketu je na nic ViralMobil taky toho dokázal hodně málo.
Šanci mají velké firmy do kterých určitě One Mobile nepatří. LAMA mobile je jeden z nejhorších virtuálů a má hodně blízko k Air Telecomu (U:fon). Doufám, že už brzy torzo operátory někdo smete. Vidím zde prostor pro 7 operátorů víc ne! Neomezené služby v síti jsou již standardem a chtít za to víc jak 99,- Kč je drzost, do všech sítí tomu sluší cena 479,- Kč, s 1,5 GB za 699,- Kč bych bral ihned.
Taky doufám, že ve Vodafone se už podrbou na hlavě jinak počítám odchod zákazníků a virtuálú jinam! Pár virtuálů už hledá novou cestu.
Hadza R.
Hadza R.
Mě de zdá cenově úplně v pohodě, pro lidi miň volající je jejich tarif dostačující! za 189 Kč mam 100minut volani a 70sms do všech sítí, dětem koupim předplacenky a mám na ně ještě 180sms a 100minut volani v ceně na 34 měsíců! to mi nabídne malokdo, blíží se snad jen tesco, alo to samo ani nevi co bude po novem roce, kdy jejich dobíjecí výhody končí!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze