Samsung Gear Fit a Gear 2 jsou nově kompatibilní s Endomondo

5

Chytré hodinky dnes získávají na popularitě a každá nová možnost je jejich majiteli vítána. Letošní modely řady Gear od Samsungu nově podporují fitness aplikaci Endomondo.

Endomondo je známou fitness aplikací, která sleduje vaše sportovní aktivity a při použití správného zařízení i aktivitu vašeho těla. Nově je tato aplikace kompatibilní s hodinkami Samsung Gear Fit, Samsung Gear 2 a Samsung Gear 2 Neo. Pokud si aplikaci s hodinkami spárujete, budete moci snadno spustit, pozastavit či zastavit svou aktivitu na Endomondo, aniž byste museli využívat váš telefon.

Hodinky budou monitorovat vaši ušlou či uběhnutou vzdálenost, celkový čas či spálené kalorie. Na hodinkách Gear 2 navíc bude monitorována i vaše srdeční činnost. Podpora pro letošní hodinky řady Gear je součástí nejnovější aktualizace aplikace Endomondo Sports Tracker, kterou stáhnete zdarma z obchodu Google Play. Pokud vlastníte hodinky Gear 2 nebo Gear 2 Neo, musíte stáhnout ještě doprovodnou aplikaci prostřednictvím správce Galaxy Gear.

Stáhnout Endomondo Sports Tracker

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
Wolf
Nějak to nemohu spárovat s Endomondo poradíte mi Pls někdo?
Vítek
Já mám hodinky nově a vůbec nemůžu najít app Endomonda v gear manageru (Gear 2 Neo)... Poradí někdo?
Daniel
Dobry den,

funguje tato zalezitost (je kompatibilni) se vsemi telefony s androidem ???

Diky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze