Krásné Sony Xperia Z2 a Z2 Tablet: videopohled a fotogalerie z MWC

Sony na veletrhu představilo trojici novinek, nejzajímavější je dvojice Xperia Z2 a a Xperia Tablet Z2. Špičkově vybavený telefon i tablet s krásným designem jsme si hned po tiskovce vyzkoušeli a zde vám přinášíme fotogalerii a videopohled na obě novinky.

Sony Xperia Z2: krásná vlajková loď se 4K videem

Novou vlajkovou loď Sony Xperia Z2 jsme vám představili v samostatném článku, ve kterém se dozvíte veškeré specifikace a zajímavosti. Nabídne 5,2" displej opět zabalený do krásného kovového těla s OmniBalance designem a voděodolností. Zaujme také možnost natáčet video ve 4K. Více informací o Sony Xperia Z2 zde.

Sony Xperia Z2 – první pohled z MWC 2014

Fotogalerie

Fotografie ze Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 (testovací video) – 4K, interiér

Testovací video ve 4K rozlišení ke stažení (42,7 MB, mp4)

Sony Xperia Tablet Z2: nový tablet

Sony představilo také mírný upgrade svého loňského tabletu Xperia Tablet Z, který dostal do vínku lepší procesor, více RAM paměti a další drobná vylepšení. Kompletní specifikace naleznete v našem katalogu, který jste mohli nalézt ve streamu.

Sony Xperia Z2 Tablet – první pohled z MWC 2014

Fotogalerie

Diskuze ke článku
René
Ve videu jste se zmínili o větších rozměrech a horším ovládání jednou rukou,já mám lumiu 620 a i přes své rozměry jí často taky ovládám tak,že v jedné ruce držím a druhou rukou ovládám a to mám i pořádné tlapy na mojí výšku 204 cm nic zvláštního.Když si někdo kupuje takový přístroj,tak s tím musí při menších rozměrech ruky počítat,že ovládání jednou rukou asi nebude to pravé ořechové.
datum prodeje
datum prodeje - padlo to někde, kdy bude Z2 dána do prodeje ?
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Sony je proste majster v plytvaní miesta :) Nie len rám pod a nad displejom, ale ešte aj zbytočná medzera na domovskej obrazovke nad dolnými 5 ikonami + použitie mriežky 5 x 4 ...
sebastian
akoze nic v zlom ale SONY uz by mohlo spravit troska iny dizajn telefonu vetko uplne na jedno kopyto ci sony alebo samsung

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze