Je jasné, že Apple pracuje na elektrickém autě, říká Elon Musk

9

CEO společnosti Tesla Motors, Elon Musk, nedávno podstoupil rozhovor se společností BBC. Mimo jiné se nezapomněl zmínit o Applu a jeho tajném projektu s názvem Titan. Podle jeho slov je jasné, že Apple pracuje na elektrickém automobilu.

TIP: Apple si zaregistroval novou doménu. Kdy se auta dočkáme?

Před pár dny dával Elon Musk rozhovor v Los Angeles, kde se vyjádřil i na adresu společnosti Apple ohledně jejich tajného projektu s názvem Titan. Podle slov Elona Muska je jasné, že jde o projekt elektrického automobilu. V rozhovoru, který pro BBC dělal Rory Cellan-Jone, Elon Musk řekl: „Je velmi těžké něco skrývat, když si na projekt najímáte tisíc inženýrů.“

Konkurenční boj o zaměstnance mezi Applem a Teslou stále probíhá. Elon Musk jednou zmínil, že Apple je největším pohřebištěm lidí, které Tesla Motors odmítla vzít jako své zaměstnance. Nedávno jsme vám také přinesli článek s informací, že si Apple registroval novou doménu.

S největší pravděpodobností Apple opravdu pracuje na svém automobilu, otázka je, jak dlouho se mu vše povede skrývat. Nejvíce se s odhalením tajného projektu skloňuje rok 2020.

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Neero16
Dva akne blbečci
cuc
Nemůžete zahnout doleva nemáte povolení operačního systému. Nemůžete jít 130 km/hod nemáte povolení operačního systému. Nemůžete si naladit rádio Vltava...
Michal
Určitě se vrátí doba, kdy se na auta stála fronta, ovcí se určitě najde dost.
Xwert Is
Xwert Is
No Apple fušuje do áut asi pre to že čím ďalej tým viac hitech vecí je v aute adaptívne toto a hentoto a také prepojenie a onaké senzory atď. Pomaly sa z auta stáva viac elektronika ako mechanika.
Som zvedavý s akým autom by prišli na trh pretože ako všetci vieme cenová politika Apple je niečo vyrobiť buchnúť si na to cenovku 4 x výrobné náklady a šup s tým do obchodu. Lenže u áut sa toto urobiť nedá.
Takže som zvedavý do akého segmentu sa zaradia resp. pre akú vrstvu ľudí budú tie auta robiť.
Osobne by som si Auto od Apple nekúpil už len preto že dneska je na výber s pomedzi XY značiek ktoré majú svoju tradíciu a aj kus histórie za sebou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze